Antalyasporlu Futbolcuya Bıçaklı Saldırı!

26.04.2023 - 16:16 | Son Güncellenme: 26.04.2023 - 16:24

Antalyaspor’a genç futbolcusu Mustafa Erdilman’dan kötü haber geldi. Bıçaklı saldırıya uğrayan 19 yaşındaki futbolcunun durumunun iyi olduğu ve kısa süre içerisinde çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Antalyasporlu Futbolcuya Bıçaklı Saldırı!

SALİM MANAV - AJANSSPOR ÖZEL 

Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Antalyaspor’a genç futbolcusu Mustafa Erdilman’dan kötü bir haber geldi. U19 Milli Takım forması da giyen başarılı futbolcunun Ramazan Bayramı öncesinde bıçaklı saldırıyla karşı karşıya geldiği öğrenildi.

İddiaya göre; yanında Antalyaspor’un genç futbolcularından Engin Alp Yamaç’ın da bulunduğu sırada bir kişiyle tartışmaya giren 19 yaşındaki futbolcu, sonrasında bıçaklı saldırıyla karşı karşıya kaldı.

Hafif yaralı

Antalya’nın Konyaaltı bölgesinde yaşadığı saldırının ardından tedavi altına alınan Mustafa Erdilman’da endişe duyulacak bir durumun olmadığı öğrenilirken, bir süredir antrenmanlara çıkamadığı belirtildi. Tedavisini tamamlayan genç futbolcunun, Cuma günü yeniden çalışmalara başlaması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin en etkili oyuncusu Arda Güler
Habere Git

Davacı olmadı

Yaşanan saldırının ardından durumu kulüp yetkililerine bildiren genç futbolcunun saldırgan hakkında davacı olmadığı da gelen haberler arasında yer aldı.

11 resmi maça çıktı

Antalyaspor altyapısından yetişen ve bugüne kadar A takım ile 11 kez resmi karşılaşmaya çıkan Mustafa Erdilman, bu sezon da Süper Lig’de 4 maçta süre aldı. Nuri Şahin’in özellikle ilgilendiği genç futbolcu, 27 dakika kaldığı sahada bir kez de asist yaparak arkadaşlarına katkı sağladı.

Süper Kupa finalinde penaltı kaçırdı

4 Ocak 2022’de Beşiktaş ile Antalyaspor arasında Katar’da oynanan Süper Kupa finalinde de forma giyen Mustafa Erdilman, karşılaşmaya damga vuran isimlerin arasında yer aldı. Mücadelenin uzatma dakikalarında oyuna giren genç futbolcu, Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’in onayıyla kullandığı seri penaltı atışını kaçırmış ve sonrasında kupayı Beşiktaş kazanmıştı.

İlgini Çekebilir
Liste açıklandı! Arda Güler tek Türk oyuncu oldu...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler