Antalyasporlu Lukas Podolski: Önümde 2-3 teklif var

10.03.2021 - 15:50 | Son Güncellenme: 10.03.2021 - 15:55

Süper Lig haberleri… Sezon sonu Antalyaspor ile sözleşmesi bitecek olan Lukas Podolski, futbol oynamaya devam edeceğini açıklarken “Önümde değerlendirebileceğim farklı opsiyonlar var” dedi. İşte ayrıntılar…

Antalyasporlu Lukas Podolski: Önümde 2-3 teklif var

AJANSSPOR-HABER

Fraport Tav Antalyaspor’un yıldız futbolcusu Lukas Podolski futbolu bırakmayı düşünmüyor. Ülkesinin önde gelen medya kuruluşlarından Bild’e kısa bir görüntülü bağlantı yapan Alman futbolcu, kariyer planını açıkladı.

"Futbol oynamaya devam edeceğim"

Sezon sonu Antalyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan 35 yaşındaki yıldız, “Önümde 2-3 opsiyon bulunuyor. Bunları değerlendireceğim. Kariyerime kesinlikle futbolcu olarak bir süre daha devam edeceğim" dedi. Podolski kendisiyle ilgilenen kulüpleri ise açıklamadı.

Bu sezon Antalyaspor'da 3 golü var

Podolski uzun kariyerinde Galatasaray’ın yanı sıra Köln, Bayern Münih, Arsenal, Inter,  ve Japonya’da Vissel Kobe gibi takımların formasını giymişti. Bu sezon Fraport Tav Antalyaspor ile 22’si Süper Lig, 3’ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 25 maça çıkan Alman futbolcu, 3 gol 1 asistlik performans sergiledi. 

Kırmızı beyazlı takımda 13 maçlık yenilgisizlik serisi yakalayan teknik direktör Ersun Yanal’ın, son haftalarda yıldız futbolcuyu ilk 11’de düşünmemesi dikkat çekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler