Antalyaspor'un Bülent Korkmaz ile yollarını ayıracağı iddiaları

10.05.2019 - 02:13 | Son Güncellenme: 10.05.2019 - 02:13

Beklentilerin üzerinde bir sezon geçiren Antalyaspor, Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile uzun vadeli sözleşme yapma hazırlığı yaparken, ortaya atılan iddia dikkat çekti.

Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran Erol Bulut'un Antalyaspor'a, Kırmızı-Beyazlıların hali hazırdaki teknik adamı Bülent Korkmaz'ın ise Malatyaspor'a gideceği iddia edildi.  Konuyla ilgili olarak ortaya koyulan görüş, Antalyaspor'a yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre gülünç karşılandı. Kırmızı-Beyazlıların gelecek sezon da Bülent Korkmaz ile devam edeceği ifade edildi.

 

Bülent Korkmaz kalacağını açıklamıştı

Ali Şafak Öztürk’ün sık sık uzun vadeli çalışmak istediklerini açıkladığı Bülent Korkmaz da geçtiğimiz hafta verdiği röportajda Antalyaspor’da kalacağını şu sözlerle resmen açıklamıştı:

 “Ben başkana söz verdim ve sözümün arkasında duracağım. Burada çalışmaktan çok mutluyum. Gelecek ile ilgili planlamaya ikinci yarıdan itibaren başladık. Gelecek sezon da burada olacağım. Her türlü hazırlığı yaptık. Önümüzdeki sezon daha farklı olacak. Uzun vadeli çalışmayı düşünüyoruz, bunu da kısa zamanda resmiyete dökeceğiz.”

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler