Antalyaspor'un sahaya çıkacağı tarih belli oldu

20.04.2020 - 13:04 | Son Güncellenme: 20.04.2020 - 13:04

16 Mart'ta çalışmalarına ara veren Antalyaspor'un, sahaya ineceği tarih belli oldu. Kırmızı-Beyazlıların mayısın ikinci haftasında top başı yapması bekleniyor.

Süper Lig'e verilen aranın ardından çalışmalara ilk başlayan takım Beşiktaş olurken diğer ekiplerin de ne zaman topbaşı yapacağı merak konusu oldu.

AJANSSPOR / ÖZEL

Sivasspor ile 16 Mart tarihinde oynanan karşılaşmadan bu yana Covid-19 salgını sebebiyle futboldan uzak kalan Antalyaspor'un, çalışmalara yeniden başlayacağı tarih belli oldu.

İki günde bir telekonferans sistemiyle uzaktan çalışma fırsatı bulan Kırmızı-Beyazlılar, mayısın ikinci haftasında top başı yapmayı planlıyor.

UEFA Yönetim Kurulu'nun 23 Nisan'da yapacağı toplantıdan çıkacak karara göre Türkiye Futbol Federasyonu'nun da bir takvim belirleyeceği ve Antalyaspor'un da buna göre yol haritası çizeceği belirtildi. Haziran ayının ikinci haftasında Süper Lig'e start verilmesi öngörülürken, Kırmızı-Beyazlıların da 1 ay önce çalışmalara başlama konusunda fikir birliğine vardıkları ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler