Antalyaspor'un yıldızı Fernando'nun serbest kalma bedeli ortaya çıktı

24.02.2022 - 08:30 | Son Güncellenme: 24.02.2022 - 08:34

Antalyaspor'un devre arasında transfer ettiği Fernando Lucas Martins'in sözleşmesinde serbest kalma maddesinin olduğu ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Antalyaspor'un yıldızı Fernando'nun serbest kalma bedeli ortaya çıktı

Koray GEÇGEL – AJANSSPOR

Antalyaspor'da devre arası transfer döneminde kadroya dahil edilen Fernando Lucas Martins, gösterdiği performansla Süper Lig'e kısa sürede damga vururken, Brezilyalı futbolcunun sözleşmesinde özel bir maddenin bulunduğu öğrenildi. Antalyaspor ile 1.5 yıllık sözleşmeye imza atan ve bu sezon sonuna kadar 225 bin Euro kazanacak deneyimli futbolcunun, 1.5 milyon Euro karşılığında bonservisini alabileceği ortaya çıktı.

5 maçta 2 gol 1 asist

Antalyaspor formasıyla 5 maça çıkan 29 yaşındaki futbolcu, ortaya koyduğu performansla beğeni topladı. 5 maçta 374 dakika süre alan Fernando, 2 gol ve 1 asist üretmeyi başardı.

1 yıl oynamadan geldi

Geçtiğimiz ağustos ayında BJ Guoan'dan ayrılan Brezilyalı futbolcu, Antalyaspor'a transfer olana kadar yaklaşık 1 yıl resmi karşılaşmada forma giymedi. Son maçına 10 Aralık 2020 tarihinde Ulsan Hyundai ile oynanan AFC Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçına çıkan Fernando, o karşılaşmada 63 dakika sahada kalmıştı.

İlgini Çekebilir
Aziz Çetin'den yayın ihalesi açıklaması: Süper Lig takımlarının yanındayız
Habere Git

Bonservis ödemeyen ilk takım

Kariyerinde BJ Guoan'ın yanı sıra Gremio, Shakhtar Donetsk, Sampdoria, Spartak Moskova formalarını giyen Fernando için bugüne kadar tam 46 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödendi. 12.5 milyon Euro ile en yüksek bedeli 2016 yılında Spartak Moskova, Sampdoria'ya öderken, başarılı futbolcunun transferi için bonservis ödemeyen ilk takım Antalyaspor oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler