Antalyaspor'un yıldızı Nasri hakkında flaş transfer açıklaması!

19.12.2017 - 17:10 | Son Güncellenme: 19.12.2017 - 17:10

Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o'nun menajeri ve görevini bırakan başkan Ali Şafak Öztürk'ün danışmanı George Gardi, takımdan ayrılan teknik direktör Leonardo ve Fransız yıldız Nasri'nin transferi hakkında konuştu.

Leonardo Antalyaspor'dan neden ayrıldı?

İtalyan basınına konuşan Gardi, teknik direktör Leonardo'nun takımdan ayrılmasıyla ilgili olarak, "Leonardo hassas bir durumda geldi. Takımının son sıralarda olmasının yanı sıra; Nasri'den Menez'e, Sandro'dan Djourou'ya, Vainqueur'a kadar sakat oyuncular vardı. Başkan (Ali Şafak Öztürk) futbolun ötesindeki sorunlar nedeniyle istifa etmeye karar verdiğinde; Leonardo da ayrılmayı tercih etti çünkü buraya özel bir proje için gelmişti" dedi.

Nasri için flaş transfer açıklaması

Antalyaspor forması giyen bazı oyuncular için İtalya'dan teklifler olduğunun altını çizen George Gardi, "Bu karışık durumdan dolayı takımda birçok oyuncunun ayrılması gündeme geldi. Evet, bazı oyuncular için İtalya'dan birkaç teklif var. Bazılarının kabul edilmesi mümkün. Şahsen, Nasri'yi Inter'de görmek isterim, Icardi'nin arkasında" ifadesini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler