Antalyaspor'un yıldızı Podolski paylaşılamıyor

12.05.2020 - 13:04 | Son Güncellenme: 12.05.2020 - 13:58

Antalyaspor'un Alman yıldızı Lukas Podolski için Güney Amerika ekipleri harekete geçti. Golcü oyuncu için Boca Juniors'un ardından Brezilya ve Paraguay'dan da talipleri çıktı.

Antalyaspor'un yıldızı Podolski paylaşılamıyor

Antalyaspor'un devre arasında Japonya'nın Vissel Kobe takımından bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Lukas Podolski'nin talipleri artıyor.

AJANSSPOR / DIŞ BASIN

Süper Lig'de kısa zamanda gösterdiği çıkışla dikkatleri üzerine çeken Alman yıldız için ilk olarak Arjantin devi Boca Juniors harekete geçti. Arjantin ekibinin Perulu futbolcusu Carlos Zambrano'nun ardından Menajer Rodrigo Codas da ilgiyi doğrularken, Arjantin basını da Podolski'ye şimdiden Boca Juniors formasını giydirdi. 

Flamengo taraftarı harekete geçti

Boca Juniors'un Lukas Podolski için girişimlere başlamasının ardından Brezilya'nın köklü kulüplerinden Flamengo'nun destekçileri de sosyal medya hesabından atağa kalktı.

Lukas Podolski'nin Alman milli Takımı'yla Brezilya'da kazanılan Dünya Kupası'nın ardından Flamengo'ya yönelik sempatisinin bulunduğu açıklaması hatırlatılarak çıkan haberde, "Gerçek şu ki; Podolski; bir Güney Amerika kulübünün hayranı ve birkaç gün önce bunu tekrar kanıtladı. 34 yaşındaki Alman canlı bir Instagram yayınında göründü ve Flamengo lehine yorum yaptı. Birden fazla kez Brezilya futbolunda oynamak istediğini itiraf etti. Flamengo'nun gelecek sezon için Podolski'yi transfer ederek Gabigol, Diego Ribas, Filipe Luis ile birlikte 2020 Copa Libertadores'te oynayabilir. Boca'nın transfer için yeterince güçlü bir rakibi var" ifadelerine yer verildi.

Brezilya ve Arjantin takımları arasında transfer dedikodusu yayılan Lukas Podolski için bir diğer iddia da Paraguay takımı Olimpia Asunción için ortaya atıldı. Aynı zamanda Emmanuel Adebayor'un da formasını giydiği ekip, Lukas Podolski'nin Antalyaspor'a transfer olduğu dönemde de devreye girmesine karşın transferde başarıya ulaşamadı.

Olimpia'nın yeniden Alman yıldız için devrede olduğu bildirilen haberde, "Podolski, Güney Amerika'da oynamak istiyor. Antalyaspor'a transfer olmaya karar vermeden önce Olimpia ile anlaşmıştı. Ancak daha sonra iptal edildi. Olimpia bu transferde oldukça istekli" bilgileri paylaşıldı.

Takım arkadaşından Boca Juniors açıklaması

Güney Amerika basınında bu iddialar yer alırken, Antalyaspor'un Arjantinli golcüsü Gustavo Blanco Leschuk da Arjantin'de bir TV kanalının konuğu oldu. TyC Sports canlı yayınına katılan Arjantinli forvet, Lukas Podolski’ye bu iddiaları sorduğunu, Alman yıldızın da kendisine Boca Juniors’a gidebileceğini ilettiği ve kendisinden Buenos Aires ve Boca Juniors hakkında bilgi aldığını söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler