Fernando Martins, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Transfer Listesinde

Akın Ungan
16.03.2022 - 21:19 | Son Güncellenme: 16.03.2022 - 21:39

Antalyaspor'un, devre arası transferi Fernando Lucas Martins, futboluyla Galatasaray ve Fenerbahçe'nin radarına girdi. Martins'in bonservisi ne kadar?

Fernando Martins, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Transfer Listesinde

Antalyaspor'un devre arasında renklerine bağladığı Fernando Lucas Martins, ortaya koyduğu futbolla takımını sırtlarken, pek çok takımın da beğenisini kazanmayı başardı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 1.5 milyonluk gözdesi

Sözleşmesinde 1.5 milyon Euro karşılığında serbest kalabileceği bir madde bulunan Brezilyalı futbolcu için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer girişiminde bulunabileceği iddia edildi.

"Fernando'dan önce ve Fernando'dan sonra"

Milliyet Gazetesi'nden Levent Kalkan imzalı yazıda, Brezilyalı futbolcu mercek altına alınırken, Antalyaspor'u "Fernando'dan önce ve Fernando'dan sonra" diye iki ayrı bölümde incelemenin doğru olacağına dikkat çekti.

Toplam 46,5 milyon Euro bonservis

İşte o yazıdan öne çıkan kısımlar: "Fernando bugüne kadar bonservisine tam 46,5 milyon Euro ödenmiş bir oyuncu. Gremio, Shakhtar, Sampdoria, Spartak Moskova, BJ Guoan'da top koşturan 30 yaşındaki futbolcunun kariyerinde toplam 5 kupa bulunuyor. Son kez 2013'te çağrıldığı Brezilya Milli Takımı'nın formasını da 8 kez giymiş..."

"Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgileneceğini düşünüyorum"

"İçimden bir his Fernando'nun böyle devam etmesi halinde sezon sonu transfer yapacağını söylüyor. Gedson Fernandes'i kadrosuna katan Beşiktaş'ın, Josef ve Atiba varken Fernando'yu transfer etmek isteyeceğini hiç sanmıyorum. Ancak Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncuyla ciddi olarak ilgileneceklerini düşünüyorum."

"Gustavo gelecek sezon düşünülmüyor"

"Fenerbahçe, Appiah ve Aurelio'dan sonra merkez orta sahaya aradığı oyuncuyu bir türlü bulamadı. Kimler geldi, kimler geçti ama bana göre Appiah ve Aurelio'nun boşluğu hala dolmuş değil. Luiz Gustavo iki sezon üst seviyede oynasa da artık takıma katkı yapamıyor ve gelecek sezonun kadrosunda da düşünülmüyor."

"Gustavo, Meyer, Caulker veya Lemos karşılğında Fernado"

"Gustavo ve kiradan dönecek olan Max Meyer, Steven Caulker veya Mauricio Lemos karşılığında Fernando'yu almak çok akıllıca bir hamle olabilir. Başka seçenekler de kulüpler arasında elbette masaya yatırılabilir."

"Galatasaray orta sahadaki krizi çözebilir"

"Antalyasporlu Fernando; Melo ve adaşı Fernando'dan sonra ön libero bölgesinde ciddi sorunlar yaşayan ve yaşamaya devam eden Galatasaray'a da ciddi katkı yapabilecek bir futbolcu. Sarı-kırmızılılar orta sahadaki krizi yine bir Brezilyalı ile çözmeyi düşünebilir..."

"Çareyi uzaklarda aramalarına hiç gerek yok"

"Uzun lafın kısası Fenerbahçe ve Galatasaray'ın çareyi uzaklarda aramalarına hiç gerek yok. Yıllardır aradığınız ön libero Antalyaspor forması giyiyor ve transfer koşulları emsallerine göre çok daha ekonomik..."

İlgini Çekebilir
Canlı yayında açıkladı! "Kulüpler Birliği'nden ayrılmayı düşünüyoruz"
Habere Git

7 maçta 4 gole katkı

Antalyaspor formasıyla 7 maçta ilk 11'de sahaya çıkan deneyimli futbolcu, 3 gol ve 1 asistle 4 gole doğrudan katkı sağladı. Akdeniz ekibi, bu karşılaşmalardan 4 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, hiç mağlup olmadı. Kırmızı-Beyazlılar, bu kritik süreçte altın değerinde 15 puanı hanesine yazdırdı, ateş hattından hızla çıkmayı da başardı.

Senin için hazırladığımız haberler