Antep'in eski hocası Boupendza'nın yeni takımını duyurdu!

12.09.2024 - 00:26 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 00:40

Ülkemizde daha önce önemli Süper Lig ekiplerini çalıştıran Rumen teknik direktör Marius Sumudica, Aaron Boupendza'nın yeni adresini açıkladı.

Antep'in eski hocası Boupendza'nın yeni takımını duyurdu!

AJANSSPOR-HABER

Bir dönem Trendyol Süper Lig'i kasıp kavuran ve yaz aylarında da adı ligimizden ekiplerle anılan Gabonlu golcü Aaron Boupendza'nın yeni adresi belli oldu.

Mısır ekibi ile anlaşması bozuldu

Mısır Ligi'nin köklü ekibi Zamalek geçtiğimiz günlerde 28 yaşındaki Aaron Boupendza'yı transfere ettiğini açıklasa da, anlaşma sonrasında bozuldu.

Eski Süper Lig hocası Boupendza'nın yeni adresini duyurdu

Rumen ekibi Rapid Bükreş'i çalıştıran eski Süper Lig hocası Marius Sumudica yaptığı "Aaron Boupendza, Zamalek ile sözleşme imzalamadı. Onun gibi bir oyuncuyu nasıl transfer ettiğimizi soran çok sayıda mesaj aldım. Anlaşmaya vardık. Sözleşme için resmi evraklar hazırlanıyor. Vize işlemlerinden sonra Bükreş'e gelecek." açıklaması ise başarılı golcünün transferini duyurdu.

İlgini Çekebilir
Gaziantep FK, David Okereke'yi açıkladı!
Habere Git

Süper Lig'de gol kralı oldu, rekor bonservisle gitti!

Aaron Boupendza, 2020-2021 sezonunda Atakaş Hatayspor forması ile Süper Lig'de 22 gol atarak gol kralı unvanını elde etmişti. Gabonlu yıldız sezon sonunda Hatayspor'un kulüp rekoru olan 4.2 milyon Euro karşılığında Al-Arabi'ye transfer olmuştu.

Adı Sumudica'nın eski takımı ile anıldı

1.80 boyundaki santrforun adı kısa süre önce Marius Sumudica'nın da geçmişte çalıştırdığı Gaziantep FK ile anılmış fakat transfer gerçekleşmemişti.

Senin için hazırladığımız haberler