Antetokounmpo'dan Milli oyuncumuza övgü dolu sözler

Akın Ungan
11.12.2021 - 16:18 | Son Güncellenme: 11.12.2021 - 16:20

Houston Rockets, dün gece Milwaukee Bucks'ı evinde konuk etti. Maçın ardından Bucks yıldızı Giannis Antetokounmpo, Milli oyuncumuz Alperen Şengün hakkında açıklamalar yaptı.

Antetokounmpo'dan Milli oyuncumuza övgü dolu sözler

NBA'de istediği gibi bir sezon geçiremeyen Houston Rockets, geçtiğimiz gece son şampiyon Milwaukee Bucks ile karşı karşıya geldi. Maçı 114-123 kaybeden Rockets'da temsilcimiz Alperen Şengün, 15 sayı atarak, kariyer rekoruna imza attı.

Bucks tarafında ise Giannis Antetokounmpo, 41 sayı, 17 ribaund, 5 asist, 2 blok, 3 top çalma ile MVP modunu açtı. Maçın ardından Greek Freak, çaylak Alperen Şengün hakkında da övgü dolu sözlerle bahsetti.

"Potansiyelinin sınırı yok"

Maç sonunda basın mensuplarının karşısına geçen Antetokounmpo, gazetecilerden gelen Alperen sorusunu, "Dostum, o çok iyi bir oyuncu. Hiç acele etmiyor. Post oyununda yavaş olabilir ama oldukça etkili. İyi oynuyor, enerjik oynuyor. Bench'ten gelerek, takım arkadaşlarına enerji aşılıyor. İyi ribaund alıyor, agresif oynuyor. Perdeleri iyi yapıyor. Bence potansiyelinin sınırı yok." ifadeleriyle yanıtladı.

Senin için hazırladığımız haberler