Anthony Davis: "LeBron'un dedikleri şu an için umurumda değil"

21.12.2018 - 15:25 | Son Güncellenme: 21.12.2018 - 15:25

NBA'de Los Angeles Lakers forması giyen 4 MVP ödüllü süper yıldız oyuncu LeBron James, geçtiğimiz günlerde kendisine Anthony Davis'in Lakers'a gelme ihtimaliyle ilgili bir soruya "Bu harika olurdu" ifadelerini kullanmıştı.

Bunun üzerine New Orleans Pelicans'ın Milwaukee Bucks'a kaybettiği mücadeleden sonra basın mensupları bu açıklamayı Anthony Davis'e iletti. Anthony Davis ise bu açıklamaya şu an için Lakers taraftarlarının beklediği bir cevabı vermedi.

"Şu an için ilgilenmiyorum"

25 yaşındaki Anthony Davis konuyla ilgili, "LeBron'un açıklamaları açık olmak gerekirse umurumda değil. Tabii ki, bu derece yüksek seviyedeki bir oyuncunun sizinle oynamak istemesi çok güzel bir durum. Ama şu an benim işim bu takım. Eğer 32 maçta 15 galibiyet-17 mağlubiyet aldıysak, demek ki işimi iyi bir şekilde yapmamışımdır." sözlerini sarf etti.

"Zamanı gelince göreceğiz..."

Açıklamalarına devam eden Anthony Davis, "Takım arkadaşlarımı, New Orleans'ı, taraftarları ve buranın yemeklerini çok seviyorum. Ancak kontratım bittiği zaman neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Şu an için tüm odağım bu takım." dedi.

Bu sezon 32 maçta 15 galibiyet ve 17 mağlubiyet alan New Orleans Pelicans'ta Anthony Davis 28 karşılaşmada forma giydi. Bu karşılaşmalarda ise 28.0 sayı, 12.3 ribaund, 4.7 asist ve 2.8 blok ortalamalarıyla mücadele etti.

Senin için hazırladığımız haberler