Anthony Nwakeme'nin Milli takıma çağırılmaması Nijerya'yı karıştırdı

28.03.2022 - 09:19 | Son Güncellenme: 28.03.2022 - 09:31

Trabzonspor ile şampiyonluğu koşan, performansıyla parmak ısırtan Anthony Nwakaeme'nin Nijerya Milli Takımı'na çağrılmaması ülkesinde olay oldu. İşte detaylar...

Anthony Nwakeme'nin Milli takıma çağırılmaması Nijerya'yı karıştırdı

Nijerya'da Anthony Nwakaeme tartışması yaşanıyor.  33 yaşındaki yıldız futbolcunun milli takıma çağırılması ülkesinde isyan çıkardı. 

Açık ara lider olduğu ligde şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor'un 12 gol ve 10 assitle en önemli futbolcusu durumundaki Nwakaeme, kariyerinin en başarılı sezonlarından birini yaşamasına rağmen Nijerya Milli Takımı'na çağrılmadı.  

Nwakaeme'yi çağırmayan Gernot Rohr'un görevine son verildi

Milliyet'te yer alan habere göre; Nijerya Milli Takımı’nda son olarak yaşanan teknik adam değişikliğinde oyuncuyla ilgili bu tutumun da etkisi olduğu ortaya çıktı. Görevine son verilen teknik direktör Gernot Rohr’un, son derece formda olan Nwakaeme’yi çağırmamasının faktörleri arasında olduğu bildirildi.

İlgini Çekebilir
Ağaoğlu'dan beklenen Nwakaeme açıklaması geldi! Kamuoyuyla...
Habere Git

Nijerya futbol kamuoyu, bordo-mavili ekibin şampiyonluk yürüyüşünde büyük payı olan formda oyuncunun milli takımdan uzak olmasının yanlış olduğunu düşünüyor.

Halk ve basın Nwakaeme'yi istiyor

Futbolseverler sosyal medyada konuyla ilgili görüşlerini dile getirirken, ülkedeki internet sitelerinde de oyuncunun milli takımda bulunması gerektiğine yönelik haberler yayınlandı. Nijerya Milli Takımı şu an geçici olarak Eguavoen ile Nwakaeme için de önemli gelişmeler yaşanabileceği belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler