Trabzonspor'un yeni transferi Anthony Nwakaeme Trabzon'da!

Akın Ungan
30.06.2024 - 15:09 | Son Güncellenme: 30.06.2024 - 16:31

Son dakika | Trabzonspor'un yeni transferi Anthony Nwakaeme sözleşme imzalamak için Trabzon'a geldi. Nwakaeme ilk açıklamasını yaptı. İşte detaylar...

Trabzonspor'un yeni transferi Anthony Nwakaeme Trabzon'da!

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Karadeniz temsilcisi, eski futbolcusu Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna kattı.

Nwakaeme şehre geldi, taraftar karşıladı

Bordo-Mavili takım ile anlaşma sağlayan Nijeryalı futbolcu Trabzon'a geldi. Trabzonspor taraftarı Nwakaeme'yi büyük bir coşkuyla karşıladı.

Nwakaeme'den ilk açıklama

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya ile özel uçakla İngiltere’den Trabzon’a gelen Anthony Nwakaeme ilk açıklamasını yaptı. Yıldız oyuncu, "Çok mutluyum. Dışarıyı henüz görmedim ama Trabzon'un nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum. Ufak bir hastalığım var. Onların sevgisine karşılık vereceğim" dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da 12 futbolcuyla yollar ayrılıyor
Habere Git

"Video sırasında anlaşmamız tamamlanmamıştı"

Nwakaeme, "Taraftarın transferi nasıl takip ettiklerini gördüm. Her birine sevgilerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Instagram'a eklediğim video sırasında anlaşmamız tamamlanmamıştı" ifadelerini kullandı.

"Kutlamalar ve taraftarı çok özledim"

Nijeryalı kanat oyuncusu, "Nevzat Bey'e ve başkanımıza teşekkür ediyorum. Kolay bir süreç oldu. Her şeyi çok özledim. Taraftarın desteğini çok özledim. Kutlamalar ve taraftarı çok özledim" şeklinde konuştu.

"Onuchou'uyla konuştum"

Nwakaeme, vatandaşı Paul Onuachu hakkında ise "Onuachu'yla konuştum. Çok mutlu olduğunu ve burada güzel bir dönem geçirdiğini bana söyledi" dedi.

Kaya: "Söz vermiştim... Babalar sözünü tutar"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya, “Kongre sürecinde Başkanımız Ertuğrul Doğan ve hocamız isterse Nwakaeme’yi getiririm demiştim. Bu taraftar Nwakaeme’yi çok seviyor. Nwakaeme’nin de onları çok sevdiğini biliyoruz. Çok mutluyum çünkü Nwakaeme’yi Trabzon’a getirdik. Ben bu transfer için ekstra mutluyum. Taraftarımıza söz vermiştim. Babalar sözünü tutar" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler