Antoine Griezmann transferi için 10 milyon Euro yeterli

28.07.2024 - 20:07 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 00:56

La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'in formasını giyen Fransız yıldız Antoine Griezmann'ın transferi 10 milyon Euro'ya sona erebilir. İşte detaylar...

Antoine Griezmann transferi için 10 milyon Euro yeterli

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Bir dönem ülkemizden Galatasaray'la da gündeme gelen ancak Sarı-Kırmızılıların görüşmeleri derinleştirmediği Antoine Griezmann için flaş bir takım devreye girdi.

Griezmann hamlesi

Fransız basınından L'Equip'te yer alan habere göre; İspanyol ekibi Atletico Madrid'de forma giyen Antoine Griezmann, bu yaz transfer döneminde takımdan ayrılabilir. 33 yaşındaki ismin maliyetinin ise 10 milyon Euro olacağı belirtildi.

Los Angeles FC'nin radarında

Çıkan haberde MLS ekiplerinden Los Angeles FC'nin, Antoine Griezmann'ı kadrosuna katmayı çok istediği ifade edildi. Haber detayında Griezmann'ın, Atletico Madrid ile olan sözleşmesinde 10 milyon Euro'luk bir serbest kalma maddesi bulunduğu ve Los Angeles ekibinin bunu karşılamaya hazır olduğu kaydedildi.

MLS'e sıcak bakıyor

Antoine Griezmann'ın henüz kesin kararını vermediğinin altı çizilse de Fransız futbolcunun kariyerine MLS'te sürdürmeye sıcak baktığı aktarıldı.

Son sezonki performansı

Antoine Griezmann, geride bıraktığımız sezon Atletico Madrid formasıyla 48 maçta sahaya çıktı. Griezmann, bu karşılaşmalarda 24 kez ağları havalandırdı ve 8 asiste imza attı.

Sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan Fransız milli futbolcunun güncel piyasa değeri 25 milyon Euro seviyesinde.

Senin için hazırladığımız haberler