Antonio Conte, suskunluğunu bozdu: ''Guardiola...''

Ali Bozkurt
14.02.2024 - 21:05 | Son Güncellenme: 14.02.2024 - 21:13

Son olarak Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'u çalıştıran Antonio Conte, Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Antonio Conte, suskunluğunu bozdu: ''Guardiola...''

AJANSSPOR HABER

Son olarak Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'u çalıştıran ve ardından boşa düşünce hiçbir takımla anlaşma sağlamayan Antonio Conte, İngiliz devi Manchester City'i yöneten Pep Guardiola'nın takımları hakkında açıklama yaptı.

''Guardiola dünyanın en iyi teknik adamı''

Pep Guardiola hakkında konuşan Conte, "Pep Guardiola'nın takımlarına karşı mücadele etmek kesinlikle kolay değil. Guardiola dünyanın en iyi teknik adamı" dedi.

''Her zaman yeni bir şeyleri baştan inşa etmeye çalışıyorum''

Gittiği takımların hep zor durumda olduğunu söyleyen Conte, "Geçmişim, kulüplere her zaman sorunlu ve zor durumda kaldıklarında gittiğimi gösteriyor. Her zaman yeni bir şeyleri baştan inşa etmeye çalışıyorum" dedi.

''Onlarla durumu değiştirebilirdik"

2916-17 sezonunda Chelsea'de yaşadığı şampiyonluk hakkında da konuşan Conte, "Chelsea'deki ilk sezonumdan sonra şampiyonluğu kazandığımızda Premier Lig'i uzun süre domine edebilirdik. Lukaku ve Van Dijk ile konuştum. Onlarla durumu değiştirebilirdik" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler