'Antrenman yapacaksan, böyle yap'

24.03.2020 - 11:27 | Son Güncellenme: 24.03.2020 - 11:32

Türkiye'de bazı kulüpler yapmayı planladığı antrenmanı erteleme yoluna gitti. Almanya'da ise Wolfsburg ekibi, örnek bir antrenman planına adını yazdırdı. Wolfsburg antrenmanlarını nasıl yapıyor? İşte detayları...

'Antrenman yapacaksan, böyle yap'

Koronavirüs tehdidi tüm dünyayı tehdid ediyor. Futbol kulüpleri, bir taraftan kaotik süreci takip ederken diğer taraftan ise liglere verilen arada futbolcularının formda kalması için uğraş veriyor. Türkiye'deki birçok futbol kulübü, planladığı antrenman programlarını erteledi. Almanya'da ise Wolfsburg kulübü, COVID-19 salgını sebebiyle antenmanını yüksek tedbirler eşliğinde gerçekleştirdi.

Wolfsburg'dan dikkat çeken antrenman

EMRAH KARALİNÇ

Bundesliga takımlarından Wolfsburg, sezonun bundan sonraki bölümünün iptal edilmesi gibi bir açıklama henüz gelmediği için sezon devam edecek gibi hazırlıklarını sürdürdü.

Wolfsburg'da yüksek tedbirli şekilde çalışma yapıldı

Dün yeniden antrenmana başlayan Wolfsburglu futbolcular, tabi ki normal standartta antrenman yapmadılar. Hatta yüksek tedbirler eşliğinde özel salonlarda çalıştılar.

Ayrı ayrı kabinler ve sosyal mesafe...

Wolfsburg, futbolcuların egzersiz yapabilmesi için 4 farklı kabini kullanıma açtı. Kabinlerde yer alan futbolcular arasındaki sosyal mesafe de dikkati çekti.

14 altın kuralı titizlikle uyguluyorlar

Alman ekibinin yetkilileri, antrenmanda temastan kaçınıldığını ve COVID-19 tehdidine karşılık 14 altın kuralın titizlikle uygulandığını ifade etti.

Almanya ve Türkiye'de koronavirüsten kaç kişi yaşamını yitirdi?

Türkiye'de ise birçok kulüp antrenman programlarını vakaların artması sebebiyle iptal ediyor. Almanya'da koronavirüs sebebiyle ölenlerin sayısı 123'ü buldu. Türkiye ise bu rakam 37. (AJANSSPOR HABER ANALİZ)

Senin için hazırladığımız haberler