Lyon, William Carvalho transferi için Houssem Aouar transferi bekliyor

18.07.2022 - 00:11 | Son Güncellenme: 18.07.2022 - 00:56

Fransa Lig 1 ekiplerinden Lyon, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği William Carvalho'yu Rela Betis'ten transfer etmek için Aouar'un Sevilla'ta transfer olmasını bekliyor. İşte detaylar...

Lyon, William Carvalho transferi için Houssem Aouar transferi bekliyor

AJANSSPOR HABER

Uzun süredir Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündeminde olan Real Betisli  William Carvalho'yu Fransız ekibi Lyon'da kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

Tek şart Houssem Aouar'ın gitmesi

Lyon, Sevilla'nın transfer etmek istediği oyuncusu Houssem Aouar'ın İspanya'ya transfer olması halinde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de listesinde olan Real Betisli William Carvalho'yu kadrosuna katmak istiyor. L'Equipe'te yer alan haberde, Lyon Teknik Direktörü Peter Bosz'un ilk 11'de forma giyecek bir 6 numara istediği ve bu bölge için William Carvalho'nun transfer olmasını istiyor.

13 milyon Euro + William Carvalho

Nafi Alpay'ın derlediği ve L’Equipe'te yer alan habere göre; La Liga ekiplerinden Real Betis'in, Lyon forması giyen orta saha oyuncusu Houssem Aouar’ın transferi için 13 milyon Euro + William Carvalho’yu teklif ettiği belirtildi.

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam eden 30 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Carvalho, geçen sezon forma giydiği 49 maçta 4 gol ve 5 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler