'Apaçi' Crivelli'nin Şampiyonlar Ligi rüyası!

08.07.2020 - 10:57 | Son Güncellenme: 08.07.2020 - 11:05

Medipol Başakşehir'in golcü futbolcularından Enzo Crivelli, şampiyonluğa ulaşmaları halinde bir rüyayı gerçekleştirmiş olacak. Crivelli bu sezon kaç gol attı? Yönetim ve teknik heyetin Crivelli görüşü...

'Apaçi' Crivelli'nin Şampiyonlar Ligi rüyası!

EMRAH KARALİNÇ - AJANSSPOR

Süper Lig'de lider durumda olan Medipol Başakşehir'de forma giyen Enzo Crivelli, takımının en önemli silahlarından biri durumunda. Crivelli, Şampiyonlar Ligi için ne düşünüyor? Şampiyonluk hakkındaki fikri ne? Detaylar ve gelişmeler haberimizde...

Crivelli şampiyonluk için heyecanlı

Fransız golcü Enzo Crivelli, Başakşehir'de forma giydiği için mutlu. Başakşehir'e transfer olduğu dönemlerde başka teklifler de alan ancak; Türkiye'yi tercih eden Crivelli, şampiyonluğa yaklaştıkları için çok heyecanlı.

Hedefinde Şampiyonlar Ligi var

Crivelli, ligde şampiyonluğa ulaşmaları halinde bir rüyayı gerçekleştirmiş olacak. Golcü futbolcu, "Çok gol atmak ve şampiyonluğa ulaşmak çok değerli olacak. Hedefimde tabii ki Şampiyonlar Ligi gibi bir platformda oynamak var. Yavaş yavaş büyüyen bir kulübümüz var. Şampiyonluk ve Avrupa zaferleri kulüp tarihi için de çok önemli" görüşünde.

Daha önce ne demişti?

Enzo Crivelli daha önce yaptığı açıklamada, "Galatasaray, Beşiktaş ve Fenrbahçe'nin arkasında kalmak zor. Özellikle taraftarlar açısından. Kupa kazanırsak taraftar sayımız artacaktır" demişti. 

Crivelli bu sezon kaç gol attı?

Crivelli bu sezon toplam 39 maçta 3108 dakika süre aldı ve 13 gol atıp 4 de asist yaptı. Crivelli, Başakşehir'deki bu performansıyla kariyer rekoru da kırmış olacak. Golcü isim en son 2016-17 sezonunda Bastia'da oynarken 10 gol atabilmişti. 

Yönetim ve teknik heyet memnun

Öte yandan Başakşehir yönetimi, 31 Mayıs 2022 tarihine kadar sözleşmesi devam eden futbolcudan çok memnun.

Teknik direktör Okan Buruk da Crivelli'nin performansından memnun olduğunu ve futbolcunun takıma büyük güç kattığını önceki röportajlarında dile getirmişti. 

Apaçi Crivelli...

Bu arada, hatırlanacağı gibi Medipol Başakşehir, 4 yıllık sözleşme imzaladığı Crivelli'yi kadrosuna kattığı bir video ile duyurmuş ve söz konusu videoda, 'Hoş geldin Apaçi' ifadelerine yer verilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler