"Aptallık ettim..."

31.03.2020 - 16:13 | Son Güncellenme: 31.03.2020 - 16:14

Hayranlarına "evde kalın" çağrısı yaptıktan sonra Birmingham yakınlarında bir ev partisine katılan Aston Villa'nın yıldız oyuncusu ve kaptanı Jack Grealish, parti sonrası alkollü bir şekilde park halindeki iki araca çarpmıştı. Olayın duyulması ardından tepkilere maruz kalan İngiliz futbolcu, bir özür mesajı yayınladı.

Olay sonrası yaptığı hatanın farkında olan Grealish: "Evde kendimizi izole ettiğimiz bu zor zamanlarda arkadaşımın davetini aptalca bir şekilde kabul ettim. Kimsenin benim yaptığım bu hatayı yapmasını istemiyorum. Herkesi belirlenen kurallara uymaya davet ediyorum. Umarım özrümü kabul edersiniz" şeklinde konuştu.

"Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz"

Öte yandan Aston Villa Kulübünün yayınladığı açıklamada oyuncularının yapmış olduğu davranışın kabul edilemez olduğu ve Birmingham şehrindeki bir hastaneye bağış yapmasına karar verildiği açıklandı.

Açıklamada: "Kulüp olarak oyuncumuzun böyle bir olaya karışmasından dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Oyuncumuz yaptığı yanlışın farkında" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler