Arda Turan'ın büyük şanssızlığı

17.11.2020 - 12:50 | Son Güncellenme: 17.11.2020 - 12:56

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray kaptanı Arda Turan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada corona virüsü (koronavirüs) test sonucunun pozitif çıktığını ve izolasyona başladığını duyurdu. Arda Turan Galatasaray’dan uzak kaldığı dönemde çok açık çekti, futboldan uzak kaldı sabretti. Parçalıyı yeniden sırtını geçirdi, yıllar sonra golünü de atmışken, şimdi de karşısına korona çıktı. İşte detaylar..

Arda Turan'ın büyük şanssızlığı

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray kaptanı Arda Turan koronavirüse yakalandı. Fırtanalı geçen bir süreç sonrası yeniden Florya’ya adımını atan tecrübeli futbolcu şimdi de koronavirüse karşı savaş verecek.

Geçen sezon teknik direktör Fatih Terim ile aradaki buzları erittikten sonra Başakşehir’den ayrılan ve devre arasında Galatasaray’a imza atmayı bekleyen Arda, yönetimin pürüz çıkarması, bu pürüzün yönetimle teknik heyet arasınsa krize dönüşmesi sonrası boşta kalmıştı.

Futboldan uzak kalıp çok açı çekse de pes etmeyen Arda Turan, ocak ayından ağustos ayına kadar bireysel olarak çalışmalarını sürdürdü. Galatasaray yönetiminin yaz transfer döneminde inadı kırıldı ve Arda Turan yeniden yuvaya döndü.

9 yıl sonra gol atmıştı

Kısa sürede Florya’da kendini sevdiren, fiziksel durumunu da üst seviyeye çeken Arda Turan, geçen hafta Sivas’a karşı ikinci dönemindeki ilk resmi golünü kaydetmişti. 9 yıl aradan sonra Galatasaray formasıyla gol sevinci yaşayan kaptan tüm camianın da yeniden gönlüne girmişti.

Koronavirüs'e yakalandı

Arda için her şey olumlu ilerlerken tecrübeli futbolcu şimdi de koronavirüse yakalandı. Hastanede tedavisi sürdüren başarılı futbolcu, bir süre antrenmanlardan ve takımdan uzak kalacak.

"Çalışmaya devam"

Arda Turan dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da, "Çalışmaya devam" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler