Aranan kan Okay Yokuşlu!

21.02.2021 - 15:03 | Son Güncellenme: 21.02.2021 - 15:07

Premier Lig haberleri… Celta Vigo’dan West Bromwich Albion’a kiralanan Okay Yokuşlu, İngilizleri hayran bıraktı. Taraftarlar Burnley maçındaki futboluyla 10 üzerinden 7 alan milli futbolcumuz için övgü dolu yorumlar yaptı. Ayrıntılar haberimizde…

Aranan kan Okay Yokuşlu!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

İspanya’da geçirdiği uzun yılların ardından İngiltere Premier Lig ekibi West Bromwich Albion’a giden Okay Yokuşlu, Ada’ya çabuk ısındı. Celta Vigo’dan kiralık olarak geldiği takımında üçüncü maçına çıkan milli futbolcu büyük övgü aldı. Deneyimli orta saha oyuncusu dün Premier Lig’deki West Bromwich-Burnley karşılaşmasına ilk 11’de başladı.

Takımın en iyilerinden

İlk olarak Tottenham karşısında sonradan oyuna giren ardından Manchester United önünde ilk 11’de sahaya çıkan Okay takımdaki yerini sağlamlaştırmış göründü. Türk futbolcu golsüz biten maçın ardından yerel basında takımın en iyileri arasında gösterildi. 

"Okay Yokuşlu muhteşemdi"

Birmingham Mail gazetesi 10 üzerinden 7 puan verdiği lejyonerimizin defansif yanı dışında takımı atağa kaldırmak ve kontratakları başlatmak anlamında kilit bir görev üstlendiği vurgulandı. Tek olumsuz yanının ise ikinci yarı biraz yorulması olduğu vurgulanan futbolcumuz için “Okay Yokuşlu muhteşemdi” yorumu yapıldı.

Celta Vigo'dan bonservisi alınacak

West Bromwich taraftarları da sosyal medyada Okay Yokuşlu’ya olan beğenilerini gösterdi. Özellikle Türk futbolcunun savunmada yaptığı cesur hamlelerinin videolarını paylaşarak, takım için aranan kan olduğu yorumlarını yaptılar. İspanyol basınına göre West Bromwich sezon sonunda futbolcunun bonservisini de Celta Vigo’dan alacak.

 

Mbaye Diagne direğe takıldı

Galatasaray’dan kiralık olarak West Bromwich’te oynayan Okay Yokuşlu’nun takım arkadaşı Mbaye Diagne ise Burnley karşısında gole yaklaşsa da bir pozisyonda direği geçemedi. 

Senin için hazırladığımız haberler