Fenerbahçe'de Arao transferi bitti! İstanbul'a geliyor

12.07.2022 - 19:38 | Son Güncellenme: 12.07.2022 - 22:31

Yeno teknik direktör Jorge Jesus ile kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Flamengo'dan Willian Arao, transferini sonlandırıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Arao transferi bitti! İstanbul'a geliyor

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin Brezilya ekibi Flamengo'dan transfer etmek için anlaşma sağladığı Willian Arao İstanbul'a geliyor. Flamengo'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

İstanbul'a geliyor

Globo'da yer alan habere göre, Willian Arao, Flamengo ile sözleşmesini feshetmek için Gaeva'ya gitti. 

Fenerbahçe'nin pazartesi gecesi gönderdiği belgeleri imzalayan Arao, bu Salı günü İstanbul'a gitmesi ve burada sağlık kontrolllerinden geçmesi ve Sarı-Lacivertliler ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Flamengo'dan açıklama

Brezilya temsilcisi Flamengo, Willian Arao'nun Fenerbahçe'ye transferi hakkında açıklama yaptı. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda Fenerbahçe ile ön anlaşmanın sağlandığı, futbolcunun sağlık muayeneleri için Türkiye'ye gideceği bildirildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den dünyayı ayağa kaldıracak transfer: Roberto Firmino!
Habere Git

Fenerbahçe prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu

Fenerbahçe ise "Kulübümüz Flamengo forması giyen Brezilyalı oyuncu Willian Arao için kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu, sağlık kontrolü ve kontrat görüşmelerini tamamlamak üzere yarın akşam İstanbul’a gelecektir." açıklamasını yaptı.

Willian Arao kimdir?

3 Aralık 1992 doğumlu Willian Arao, ülkesi Brezilya'nın Sao Paulo takımında futbola başladı. Corinthians ile profesyonel olan Willian Arao, Portuguesa, Chapecoense, Atletico-GO, Botafogo ve Flamengo gibi kulüplerde forma giydi.

Kariyeri boyunca Brezilya dışında farklı bir ülkeye transfer olmayan 29 yaşındaki önlibero, geçtiğimiz sezon Flamengo forması ile 33 karşılaşmada görev aldı. Arao, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler