Flamengo Başkanından Willian Arao Transferi Hakkında Açıklama! Fenerbahçe...

Akın Ungan
09.07.2022 - 13:55 | Son Güncellenme: 09.07.2022 - 14:07

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un istediği önlibero Willian Arao için girişimler sürüyor. Flamengo Başkanı, oyuncunun transferi hakkında açıklama yaptı.

Flamengo Başkanından Willian Arao Transferi Hakkında Açıklama! Fenerbahçe...

Gelecek sezon Avrupa, lig ve kupa olmak üzere 3 kulvarda da mücadelesini sonuna kadar götürmeyi hedefleyen Fenerbahçe, Jorge Jesus'a rotasyonda kuvvetli bir kadro emanet etmek istiyor. Bu doğrultuda harekete geçen Ali Koç yönetimi, Flamengo'nun 29 yaşındaki önliberosu Willian Arao için temasları başlattı.

Willian Arao için görüşmelere başlandı

Willian Arao ile görüşen Sarı-Lacivertli yönetimin, oyuncu cephesinden olumlu yanıt aldığı, Willian Arao'nun Brezilya'daki başarılarının ardından kariyerinde yeni bir defter açmak istediği ve bu nedenle kulübünden izin aldığı ifade edildi. Oyuncunun kararından sonra Flamengo, Fenerbahçe ile pazarlıklara başladı.

"Fenerbahçe’den resmi teklif aldık"

Bu gelişmenin ardından Flamengo Başkanı Marcos Braz, Arao'nun Fenerbahçe'ye transferi hakkında açıklama yaptı. Braz, "Willian Arao için Türkiye’den, Fenerbahçe’den resmi teklif aldık. Bunu analiz ediyoruz. Ayrıca Arao ve menajeriyle de konuştuk. Bir yandan da marketteki diğer olasılıkları araştırıyoruz. Teklifi değerlendiriyoruz ve yakında yanıtımızı vereceğiz" şeklinde konuştu.

Willian Arao kimdir?

3 Aralık 1992 doğumlu Willian Arao, ülkesi Brezilya'nın Sao Paulo takımında futbola başladı. Corinthians ile profesyonel olan Willian Arao, Portuguesa, Chapecoense, Atletico-GO, Botafogo ve Flamengo gibi kulüplerde forma giydi.

Kariyeri boyunca Brezilya dışında farklı bir ülkeye transfer olmayan 29 yaşındaki önlibero, geçtiğimiz sezon Flamengo forması ile 33 karşılaşmada görev aldı. Arao, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler