Arapların gözü Luiz Gustavo'da!

11.04.2020 - 08:41 | Son Güncellenme: 11.04.2020 - 08:44

Arapların gözü Luiz Gustavo'da!

Süper Lig'de koronavirüs arasında takımlar sezonun nasıl tamamlanacağını beklerken, aynı zamanda gelecek sezonun planlamasını da yapmaya çalışıyor. Futbol endüstrisini de ekonomik anlamda vuran koronavirüs sebebiyle birçok takım ve organizasyon sıkıntı yaşamaya başladı.

Bu süre zarfında ise bazı takımlar, oyuncularına gelen transfer tekliflerini kabul etme durumunda daha rahat davranabilir. Sezon başında Marsilya'dan 6 milyon €'ya transfer edilen Luiz Gustavo, Fenerbahçe'nin sezonunun geride kalan bölümünde orta sahada fark yaratan isimlerden biri oldu.

Arap kulüplerinin gözü Gustavo'da

32 yaşında olan Brezilyalı futbolcunun performansı yurtdışı kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Skorer'in haberine göre bazı Arap kulüpleri, Gustavo'yu kadrosuna katmak istiyor.

Yeni sezon öncesinde Brezilyalı orta saha oyuncusunu sarı-lacivertliler göndermek istemese de koronavirüsünün sebep olduğu ekonomik sıkıntı sebebiyle bu durumun düşünülebileceği ifade edildi.

Gustavo'nun performansı

Sahada olmadığı maçlarda orta alanın direnci konusunda sıkıntılar yaşanan Fenerbahçe'de Brezilyalı futbolcu tüm kulvarlar dahil 28 maçta forma giydi. Gustavo 28 maçta 2 gol ve 1 asistlik katkı sundu.

Senin için hazırladığımız haberler