Hasan Arat'tan Ahmet Nur Çebi'ye tepki: İftiralarla camiayı karıştırmayın

23.11.2023 - 16:52 | Son Güncellenme: 23.11.2023 - 16:58

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'yi hedef aldı: “Gitmenize 10 gün kalmış, iftiralarla camiayı karıştırmayın. Paşa paşa gideceksiniz"

Hasan Arat'tan Ahmet Nur Çebi'ye tepki: İftiralarla camiayı karıştırmayın

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş 3 Aralık'ta olağanüstü seçimli genel kurula gidecek. Hasan Arat ve Serdal Adalı, Siyah-Beyazlılar'ın başkanı olmak için yarışacak. 

Adaylardan Hasan Arat, Çankırı'da ziyaretlerde bulundu. Kongre üyeleri ve taraftarlarla bir araya gelen Hasan Arat, “23 yıldır camiayı oyaladılar. Gelen arkasından kendi adamını getirdi. Şimdi şu başkan olacak, bu başkan olacak diyerek Beşiktaşlıların istediği başkanı seçmeye engel oluyorlar. Beşiktaşlıların oyu kimsenin tekelinde değildir. Kimse Beşiktaşlıya talimat veremez, Beşiktaşlı özgürdür” dedi. 

Üyelere çağrı: Gelin sandıkları patlatın

Kongre üyelerine oy verme çağrısı yapan Hasan Arat, "Beşiktaş’ta oyunu kuranlar geçmişte Beşiktaş’ta görev almış, federasyon başkanı olmuş arkadaşlar. Sizin burası ile hala ne gibi bir işiniz var da dizayn etmeye çalışıyorsunuz. Burada oyun kurmaya çalışıyorlar, ben buna müsaade etmeyeceğim. Tüm Beşiktaşlılara çağrımdır; gelin sandıkları patlatın. Beşiktaş’ın sahipsiz olmadığını, kulübün sahibinin sizler olduğunu gösterin” ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
"Talisca transferi olumsuz! Beşiktaş'a 1 de 2 de dünya yıldızı gelebilir"
Habere Git

"İftiralarla camiayı karıştırmayın, paşa paşa gideceksiniz"

Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'yi de hedef alan başkan adayı Hasan Arat, "Gitmenize 10 gün kalmış, iftiralarla camiayı karıştırmayın" sözleriyle tepki gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler