Arda Çakmak: Seçimin yapılması konusunda halen endişelerim var

08.06.2018 - 16:06 | Son Güncellenme: 08.06.2018 - 19:06

Gençlerbirliği Başkan Adayı Arda Çakmak, Eylül ayında yapılacak seçim hakkında çarpıcı konuştu!

Arda Çakmak: Seçimin yapılması konusunda halen endişelerim var

Gençlerbirliği’nin mevcut başkanı Murat Cavcav, Eylül ayında seçim yapacaklarını açıkladı. Ankara ekibinin başkan adayı Arda Çakmak, seçimin yapılacağı konusunda endişe duyduğunu açıkladı. Çakmak, ”Seçimin, transfer dönemi bitmesinden sonra yapılması enteresan. Ankara’da değil, Mars’ta da olsa gireceğiz. Başkanlığı alacağız ve Gençlerbirliği’ni hak ettiği noktaya taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası Programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Arda Çakmak’ın sözlerinden Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Seçimin transfer bittikten sonra olması enteresan"

Neden Eylül ayı? Ben de anlamadım. Cumhurbaşkanlığı, milletvekilliği seçimi var diyor. Hiçbir arkadaşımız milletvekili adayı değil. Okullar kapanıyor diyor, sınıf başkanı mı seçiyoruz? Transferler bittikten sonra Murat Bey’in kurduğu takıma başkan olmak durumu da var. Seçimler neden Mayıs ayında yapılır? Gelecek yönetimlerin önünü açmak için bu yapılır. Bu seçim belki Eylül’de de yapılmayabilir. Transfer bittikten sonra olması da enteresan.

Arda Çakmak: Seçimin yapılacağı konusunda endişelerim var!

Murat Bey’in (Cavcav) açıklamaları çok kısa. Yönetim içinde böyle bir karar alındı deniliyor. Bu kararın, karar defterine yazılıp yazılmadığı önemli. Daha sonra vazgeçebilir. Karar aldık, defterlere işledik bunu da delegelere açıklıyoruz denildi mi? Eylül’de seçimin yapılıp yapılmayacağı konusunda tereddütlerim var. Kimseyi tatmin eden bir açıklama değil. Böyle görüyorum.

"Takımı küme düşürmüş yönetim mi transferleri yapacak?"

Çalışmalarımız iyi gidiyor. Bizi destekleyen insanlarda ciddi bir moral bozukluğu var. Kazanırız ya da kaybederiz bir seçim yapılmalıydı. Geçen sene bir sürü transfer yanlışı yapmış bir takım vardı. Bir takım düşürmüş bir ekip transfer yapacak, sonra seçim olacak. Bu durum camianın içinde moral bozukluğuna yol açıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Transfer bitmiş, her şey bitmiş seçim yapıyorsun. Sonraki gelecek yönetim için sıkıntı. Bence tutarsız bir durum.

"Manu, Gençlerbirliği'ne ne verdi?"

Yöneticiler olsun, Ankara’daki arkadaşlardan olsun bilgiler alıyoruz. Manu ile yollar ayrıldı, Hopf, Ahmet Oğuz gibi isimler olmayacak. Uğur Çiftçi Sivasspor’a gitti. Manu için 1 milyon Euro civarında alındı. Karşılığında bu adamdan ne aldık? Bunların masaya yatırılması lazım. Manu’yu gittikten sonra yeni gelen arkadaşlar hesap mı soracak? Manu’a 2 senelik imza bedeli peşin ödendi. Bunu geri alabildiler mi? Merak ediyorum. Neye karşı anlaştılar gerçekten merak ediyorum.

"Seçim Mars'ta da olsa gireceğiz ve kazanacağız"

Murat Cavcav’ın seçim açıklamasından sonra camiadan çok arayan, soran oldu. Moralleri bozulmuş. Neden böyle bir karar aldı diye sorguluyorlar. Bu kongre Eylül değil, Aralık’ta da olsa biz seçime gireceğiz. Ankara’da değil, Mars’ta da olsa gireceğiz. Başkanlığı alacağız ve Gençlerbirliği’ni hak ettiği noktaya taşıyacağız.

Senin için hazırladığımız haberler