Fenerbahçeli Arda Güler ve Michy Batshuayi UEFA'nın "Güncel" Programında Soruları Yanıtladı

Burak Alaca
07.03.2023 - 21:10 | Son Güncellenme: 07.03.2023 - 21:52

Fenerbahçe'nin Sevilla ile oynayacağı Avrupa Ligi son 16 turu maçı öncesi takımın yıldız isimleri Michy Batshuayi ve Arda Güler, UEFA'nın "Güncel" programına konuk oldu.

Fenerbahçeli Arda Güler ve Michy Batshuayi UEFA'nın "Güncel" Programında Soruları Yanıtladı

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla ile perşembe günü oynayacağı son 16 turu karşılaşması öncesi takımın yıldızları Michy Batshuayi ve Arda Güler, UEFA'nın "Güncel" programında soruları yanıtladı.

Arda Güler: "Bu sezon 10 numarayı mı giyeceksin?"

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldızı Arda Güler sezon başı takımın efsnalerinden Alex De Souza'nın kendisine attığı mesajı "Sezon başı ben 25 numarayı giyiyordum ve Alex bana 'Bu sezon 10 numarayı mı giyeceksin?' şeklinde bir mesaj attı. Soru işareti falan. Mesajı görünce çok heyecanlandım. Alex benim idolüm. Böyle bir mesaj gelince çok mutlu oldum, 'Allah Allah' dedim." ifadeleriyle anlattı.

Arda Güler: "Küçüklüğümden beri hayalimdi"

Fenerbahçe'de 10 numaralı formayı giymeyi küçüklüğünden beri hayal ettiğini söyleyen Güler "10 numaralı forma için başkan ile görüştük. Kulübüm beni buna layık gördü. Küçüklüğümden beri hayalimdi. Benden önce çok önemli yıldızlar bu formayı giydi. Onlara da saygım sonsuz. Çok mutlu oldum, çok heyecanlandım. Ailemle hemen paylaştım. Hepimiz çok mutlu olduk." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Arda Güler gelişmesi yaşandı: 30 milyon Euro
Habere Git

Arda Güler: "Kulübüm beni layık gördü"

10 numaralı forma ile her şeyin şu ana kadar iyi gittiğini söyleyen genç yıldız "Başkanım bana sordu '10 numarayı ister misin?' diye, bende tabii ki isterim dedim. Bu çok büyük bir sorumluluk ama Allah'a şükür her şey iyi gidiyor. Formanın arkasında 10 numara olması çok önemlidir. 10 numarayı özel isimler giyer. Kulübüm beni layık gördü." dedi.

Arda Güler: "Bruno Fernandes ve Ödegaard'ı izliyorum"

Oyun stili konusunda kimden ilham aldığı konusunda 18 yaşındaki genç orta saha "Küçükken Alex de Souza'yı çok izliyordum. Oyun stilimi ona benzetmeye çalışıyordum. Şimdilerde ise Ödegaard'ı ve Bruno Fernandes'i izliyorum. Çok üst seviye, çok özellikli oyuncular." yorumunu yaptı.

Michy Batshuayi: "Bu sezon kendimi iyi hissediyorum"

Geçen sezon Beşiktaş'ta birlikte çalıştığı Valerien Ismael'in kendisine söylediği bir cümleyi hatırlatan Belçikalı golcü "Geçen yıl çalıştığım teknik direktörüm, benim için harika olan şeyin her sezon en az 14-15 gol atmam olduğunu söylemişti. Bu istikrarı sürdürmek istiyorum. Bu sezon kendimi çok iyi hissediyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Arda Güler idmanda yer almadı! İşte nedeni...
Habere Git

Michy Batshuayi: "Projeyi beğenerek geldim"

Fenerbahçe'ye geliş sürecini paylaşan Batshuayi "Başkanımız Ali Koç beni aradı ve takım hakkında konuştu. Aynı şekilde teknik direktörümüz Jorge Jesus da beni aradı ve projeyi direkt olarak beğenerek Fenerbahçe'ye geldim." ifadelerini kullandı.

Michy Batshuayi: "Teklifi çok fazla düşünmeden kabul ettim"

Beşiktaş'ta oynarken Fenerbahçe'den etkilendiğini söyleyen golcü "Geçen sezon Türkiye'de diğer takımlara karşı da oynama fırsatı buldum fakat beni en fazla etkileyen takım Fenerbahçe oldu. Şanslıydım çünkü yaz transfer döneminde Fenerbahçe beni aradı ve Fenerbahçe'nin teklifini çok fazla düşünmeden kabul ettim." dedi.

Michy Batshuayi: "Çılgınlık Avrupa'ya yayılır"

 Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ni kazanırsa oluşacak olan TABLODAN BAHSEDEN Batshuayi "Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ni kazanırsa çok dikkatli olun. Çünkü, kutlamalardaki çılgınlık tüm Avrupa'ya yayılabilir." dedi.

İlgini Çekebilir
Michy Batsuhayi, Fenerbahçe için bunu da yaptı!
Habere Git

Michy Batshuayi: "Uzun süredir Arda Güler gibi bir yetenek görmedim"

Takım arkadaşı Arda Güler'in üst düzey bir yetenek olduğuna vurgu yapan Belçikalı "Uzun süredir Arda Güler gibi saf bir yetenek görmemiştim. Her antrenmandan önce ve sonra ekstra çalışıyor. Bunu az sayıda genç futbolcu yapıyor. Sahada birçok özelliği var. Top ayağına gelmeden önce ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Sakin ve çok klas." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler