Fenerbahçe, Arda Güler ile görüşecek

Eren Tuncay
27.02.2023 - 22:53 | Son Güncellenme: 27.02.2023 - 23:02

Transfer haberleri... Fenerbahçe'nin üzerine titrediği Arda Güler, sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç ile yeni sözleşme görüşmelerine başlayacak.

Fenerbahçe, Arda Güler ile görüşecek

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun son dönemdeki en büyük yeteneği olarak görülen Arda Güler'in sarı-lacivertlilerle yeni sözleşme görüşmeleri hakkında gelişme yaşandı.

Ali Koç görüşme yapacak

Haber Global'de yer alan habere göre Fenerbahçe'nin 18 yaşına yeni giren yıldızı Arda Güler'in yeni sözleşme için kısa süre içerisinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşeceği ortaya çıktı.

"Dakikaya bakmayız"

Haberde yer alan detaya göre Arda Güler'in ailesi, "Biz Fenerbahçe ile olan kontratta ne 3500 dakikaya bakarız ne başka bir şeye. Arda, Fenerbahçe'nin evladı. Yıldızını burada parlattı. Ali Koç Başkan ile Arda Güler arasında geçecek bir görüşmenin sonucuna göre belli olacak. Oğlumuza başka bir şey söylemeyiz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Menajerler önerdi! Fenerbahçe'ye 22'lik Viking!
Habere Git

Son kararı Arda verecek

Başarılı futbolcunun ailesi son olarak, "Arda, Ali başkanla oturur konuşur. Arda 'Kalmak istiyorum, 5 yıllık sözleşmeye imza atacağım' tamam. Arda 'Ben ayrılmak istiyorum.' derse ona da tamam. Nasıl bir karar alırlarsa ona bakacağız." dedi.

Sahada doğum gününü kutladı

Ali Koç, geçtiğimiz Konyaspor maçında 25 Şubat'ta doğum günü olan Arda Güler'in doğum gününü sahanın çimlerine inerek kutlamış ve genç futbolcuya sarılmıştı.

Arda Güler'in performansı

Fenerbahçe taraftarlarının göz bebeği olan Arda Güler bu sezon 18 maçta 3 gol ve 2 asistlik katkı yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler