Mohamed Salah gidiyor Arda Güler geliyor!

27.10.2024 - 14:21 | Son Güncellenme: 27.10.2024 - 14:38

Transfer haberleri. İspanya Ligi'nde Real Madrid'de oynayan ancak bu sezon forma şansı az bulan Arda Güler ile ilgili flaş bir transfer iddiası gündeme geldi.

Mohamed Salah gidiyor Arda Güler geliyor!

AJANSSPOR HABER

İspanya Ligi ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen son Barcelona karşılaşmasında süre alamayan milli futbolcu Arda Güler ile ilgili flaş bir iddia gündeme geldi.

Liverpool, Mohamed Salah'ın yerini doldurmak istiyor

El Nacional sitesinde yer alan habere göre; İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek ve kulüpten ayrılacak olan Mohamed Salah'ın yerini doldurmak için harekete geçti.

Salah'ın yerine Arda Güler

Haberde; Merseyside ekibinin, İspanya Ligi'nde Real Madrid forması giyen ve bu sezon forma şansı azalan milli futbolcu Arda Güler'i, Mısırlı yıldız Salah'ın yerine transfer etmek istediği belirtildi.

En ideal isim

Her ne kadar Real Madrid'de istediği çıkışı bir türlü yakalayamasa da Türk Milli Takımı'nda gösterdiği başarılı performansla adından sıkça söz ettiren Arda Güler'in, Mohamed Salah'ın pozisyonu için en ideal futbolcu olduğu ifade edildi.

70 milyon Euro ödemeye hazır

İngiliz devinin, gelecek vaat eden ve 19 yaşındaki yıldız futbolcu için 70 milyon Euro bonservis ücreti ödemeye hazır olduğu öğrenildi.

Florentino Perez: "Arda Güler gitmek isterse ayrılır

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, geçtiğimiz günlerde Arda Güler'in geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Perez yaptığı açıklamada, "Arda Güler gitmek isterse ayrılır ama bizim onu satmak ya da kiralamak gibi bir niyetimiz yok. O önemli bir değer" ifadelerini kullanmıştı.

Birçok takım peşinde

Liverpool dışında birçok Avrupa devi de yıldız futbolcuyla yakından ilgileniyor. Özellikle Bayer Leverkusen, PSG, Arsenal ve Manchester City'nin milli futbolcuyu transfer listesine aldığı belirtildi.

11 maç 292 dakika

Bu sezon İspanyol devi ile 11 maça çıkan 19 yaşındaki yıldız futbolcu 292 dakika sahada kaldı ve skor katkısı yapamadı.

Sözleşmesi devam ediyor

Fenerbahçe'den 20 milyon artı 10 milyon bonus bedeli karşılığında İspanyol devine transfer olan Arda Güler'in Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler