(ÖZET) Fenerbahçe - Hull City Maç Sonucu: 2-0

Ali Bozkurt
10.07.2022 - 22:01 | Son Güncellenme: 10.07.2022 - 22:53

Fenerbahçe, hazırlık maçında Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile Sakarya da karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Fenerbahçe 2-0 kazandı. İşte maç özeti ve detaylar...

(ÖZET) Fenerbahçe - Hull City Maç Sonucu: 2-0

AJANSSPOR HABER

Yeni sezona Jorge Jesus yönetiminde hazırlanan Fenerbahçe, Avusturya kampından sonra Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City takımıyla Sakarya da hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmayı ise  Arda Güler ve Serdar Dursun'un atıığ gollerle Fenerbahçe 2-0 kazandı. İşte detaylar...

Güler, güldürdü

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 3 gol 3 asist yapan genç yıldız adayı Arda Güler, 87. dakikada serbest vuruşun başına geçerek çektiği sert şutla takımını 1-0 öne geçirdi. 

Golcü boş geçmedi

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Serdar Dursun, Hull City maçını da boş geçmedi.Berisha - Arda Güler paslaşması sonrası Arda'nın içeriye çevirdiği topta Berisha topa dokundu ve top Serdar Dursun'un önüne düştü. Dursun, karşılaşmanın sonunda ise takımını 2-0 öne geçirdi ve maç bu skorla sona erdi.

Fenerbahçe'nin hazırlık maçında yenilgisi yok

Hull City maçıyla birlikte 6 hazırlık maçı oynayan Sarı-Lacivertliler mağlubiyet almadı. Kanarya; Shkupi ile 2-2 berabere kalırken, Tirana'yı 4-0, Al Shamal'ı 4-2, Partizan'ı 1-0 ve Mol Vidi'yi 3-0 mağlup etmeyi başardı. Hull City karşılaşmasında ise 2-0 kazanarak yenilgisiz devam ediyor.

25 bin kişi izledi

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe ile Hull City arasındaki hazırlık karşılaşmasını  25.061 biletli kişi izledi.

69 yıl sonra rövanş

Öte yandan, Fenerhabçe 6 Ekim 1953'te Hull City ile hazırlık maçı oynamış ve karşılaşmayı 2-1 kazanmıştı. 69 yıl sonra rövanş bugün yine bir hazırlık maçı oynadı. 

İsmail Yüksek'in Hull City karşısındaki performansı

%91 Pas başarısı

5 İkili mücadele kazanma

3 Top çalma

2 Şut denemesi

1 Kilit pas (Şut pası)

Senin için hazırladığımız haberler