Arda Güler Galatasaraylı futbolcuların paylaşımını beğendi: "İstanbul sarı kırmızı"

Furkan Sönmez
03.03.2024 - 23:29 | Son Güncellenme: 03.03.2024 - 23:57

Galatasaray'ın iki milli futbolcusu Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu, Beşiktaş galibiyeti sonrası paylaşımda bulundu. Arda Güler, iki futbolcunun da paylaşımını beğendi.

Arda Güler Galatasaraylı futbolcuların paylaşımını beğendi: "İstanbul sarı kırmızı"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Ligi'nin 28. haftasında Galatasaray, Tüpraş Stadyumu'nda Beşiktaş'a konuk oldu. Okan Buruk'un öğrencileri, deplasmanda Beşiktaş'ı 2. dakikada Al Musrati'nin kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup ederek puanını 75'e yükseltti ve liderliği Fenerbahçe'den geri aldı. Maç sonunda Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu, maçtan kareler paylaştı. Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler ise, iki futbolcunun paylaşımlarını beğendi.

Arda Güler'den "İstanbul sarı kırmızı" yorumuna beğeni

Sezon başında Fenerbahçe'den 20 milyon euro'luk bir bonservis bedeliyle Real Madrid'in yolunu tutan 19 yaşındaki futbolcu, Barış Alper Yılmaz'ın "Şen ola Cimbom şen ola" ve Kerem Aktürkoğlu'nun "İstanbul sarı kırmızı" yorumlu fotoğraflarını beğendi. Genç futbolcunun beğenisi gören Fenerbahçe taraftarlarından ise tepki geldi.

Gelen tepkiler sonrası beğeniyi geri çekti

Milli futbolcu Arda Güler, Fenerbahçeli taraftarlardan sosyal medya üzerinden tepki aldı. Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun gönderisini beğenen Güler, gelen tepkilerden sonra beğenisi geri çekti. 

Arda Güler'in Real Madrid performansı

Real Madrid ile 5 maçta forma giyen Arda Güler, bu karşılaşmaların 1'inde ilk 11'de başladı. Eflatun beyazlılarla toplamda 92 dakika süre alan genç yetenek, skor katkısında bulunamadı. Milli futbolcu ayrıca, La Liga'da 4-0 kazandıkları Girona maçına oyuna sonradan dahil oldu ve son dakikalarda takımına penaltı kazandırdı. Topun başına geçen Joselu, penaltıyı kaçırdı ve maç 4-0 sona erdi. Penaltı öncesinde Camavinga, Joselu'ya penaltıyı Arda Güler'in atması gerektiğini söyledi ama İspanyol forvet penaltıyı kendisi kullandı.

Yeniden lider oldu

Galatasaray, 1-0'lık Beşiktaş galibiyeti sonrasında puanını 75'e yükseltti ve Fenerbahçe'den liderlik koltuğunu devraldı. Sarı kırmızılı takım ayrıca ligde üst üste 9'uncu galibiyetini elde etti. Galatasaray ligde en son 11 Ocak'ta Sivasspor deplasmanında 1-1 berabere kalarak puan kaybetti.

Senin için hazırladığımız haberler