Arda Güler hakkında flaş sözler: "1 santim kımıldamaz"

10.10.2024 - 17:26 | Son Güncellenme: 10.10.2024 - 17:38

İspanya'nın en çok satan spor gazetelerinden AS'ın Real Madrid muhabiri Manu de Juan, Arda Güler'in Madrid'deki geleceğiyle ilgili önemli bilgiler verdi.

Arda Güler hakkında flaş sözler: "1 santim kımıldamaz"

AJANSSPOR - HABER

Real Madrid'in formasını giyen milli futbolcumuz Arda Güler'in bu sezon aldığı sürelerden mutlu olmadığı ve takımdan ayrılmaya sıcak baktığı iddia edildi. Çıkan haberler üzerine İspanyol basınından AS'ın Real Madrid muhabiri Manu de Juan, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

"Arda bu konuda kendini daha fazla geliştirmeli"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Manu de Juan, ''Arda geçen sezona oranla, daha iyi durumda. Geçen sezon sakatlıklar nedeniyle Ocak ayına kadar oynayamamıştı. Bu sezon daha çok süre alıyor. Geçen sezon son bölümde 11'de çıktı maçlara goller de attı. Bu sezon biraz daha orta saha ağırlıklı oynuyor. Aslında hücumda daha verimli; ama o bölgede rekabet ve oyuncu sayısı çok yüksek. Rodrygo, Vinicius, şu anda sakat, ama Brahimi, Endrick... dolayısıyla Ancelotti onu biraz daha orta saha alternatifi olarak düşünüyor. Fakat orta sahada oynamak için çok daha yüksek bir fiziksel güce ve dayanıklılığa sahip olmalısınız. Arda bu konuda kendini daha fazla geliştirmeli... Ancelotti'nin talebi bu" dedi.

"Real Madrid'den ayrılması söz konusu değil"

Manu de Juan, Arda Güler hakkında çıkan transfer iddiaları için ise şunları söyledi: "Şu aşamada çok fazla süre alamıyor. Ancak Arda'nın Real Madrid'ten kiralık ya da başka formülle ayrılması söz konusu değil. Madrid'in çok geniş bir kadrosu yok. Sınırlı orta saha alternatifleri var. Bu nedenle bir oyuncuyu kaybetmeyi istemiyorlar. Arda , Real Madrid'in 1 santim dışına hareket etmez. Sonuna kadar takımda kalacak. Ülkesinden, Fenerbahçe'nin onunla ilgili gelişmeleri izlemesi normal; ama Real Madrid, hiçbir koşul altında Arda'yı bırakmayacak. Kesin olan bu."

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol'dan Arda Güler için transfer yorumu: "Fenerbahçe..."
Habere Git

Arda Güler'in bu sezonki karnesi

Bu sezon Real Madrid il 10 maçta sahaya çıkan Arda Güler, 291 dakika sahada kaldı. 19 yaşındaki genç yıldız skor katkısı üretemedi.

Senin için hazırladığımız haberler