Arda Güler için Brahim Diaz formülü! Transfer teklifi yapıldı

Cem Ergün
09.07.2024 - 17:04 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 17:16

Real Madrid'in Türk yıldızı Arda Güler için bir transfer teklifi daha yapıldı. Madrid'e "Brahim Diaz formülü" sunuldu. İspanyollar kararını verdi. Detaylar...

Arda Güler için Brahim Diaz formülü! Transfer teklifi yapıldı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanyol devi Real Madrid'in geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler'in yıldızı parlamaya devam ediyor. Madrid formasıyla sezonun son virajında süre alarak hünerlerini sergileyen Arda, Milli Takım formasıyla EURO 2024'te de başarılı performansını sürdürdü.

Liverpool'dan sonra yeni talip

Arda Güler için daha önce Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un kiralık teklifi olduğu iddiası ortaya çıkmıştı. Eflatun-Beyazlılar bu teklife sıcak bakmazken, Türk yıldız için şimdi bir başka Avrupa kulübünün transfer için devrede olduğu kaydedildi.

Arda Güler için teklif yaptılar

İspanyol basınından Defansa Central'in haberine göre; Serie A ekiplerinden Milan, Arda Güler'i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Haber detayında İtalyanların teklifini sunduğu belirtildi.

Brahim Diaz formülü önerildi

Milan'ın bu transfer girişimi için Real Madrid'in Faslı yıldızı Brahim Diaz'ı örnek gösterdiği ifade edildi. Madrid, 2020-21 ve 2021-22 sezonlarında Diaz'ı Kırmızı-Siyahlılara kiralık olarak göndermişti. Milan'da performansını yükselten Diaz, daha sonra İspanyol ekibine geri dönmüştü.

Madrid'de jet yanıt

Ancak Real Madrid yönetiminin Arda Güler'i kesinlikle satmayı düşünmediği ve Milan'ın teklifini direkt olarak reddettiği ileri sürüldü.

Real Madrid karnesi

Arda Güler, Real Madrid kariyerinde 5'i ilk 11 olmak üzere 12 maçta sahaya çıktı. Arda buna rağmen bu maçlarda 6 kez ağları havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler