Arda Güler için flaş transfer teklifi

23.07.2024 - 16:44 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 18:06

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen Türk yıldız Arda Güler için Almanya'dan flaş bir transfer teklifi geldi. İşte tüm detaylar...

Arda Güler için flaş transfer teklifi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

A Milli Takım ve Real Madrid'in 19 yaşındaki genç yeteneği Arda Güler için Almanya'dan sürpriz bir transfer teklifi geldiği kaydedildi.

Arda'ya Alman kancası

İspanya basınından Defansa Central'in haberine göre; İspanyol teknik direktör Xabi Alonso'nun Bayer Leverkusen'i, Arda Güler'i kadrosuna katmak için girişimlerde bulundu.

Teklif yapıldı

Çıkan haberde Leverkusen'in, Arda Güler'i kiralık olarak transfer etmek istediği ve Real Madrid'e teklifini yaptığı ifade edildi.

Alonso'nun gözdesi

İspanyol teknik direktörün de genç yıldızı takımda görmeyi çok istediği aktarıldı.

Liverpool ve Milan'ın da radarında

Daha önce İngiliz ekibi Liverpool ve İtalyan temsilcisi Milan'ın da Arda Güler'i kiralık olarak kadrosuna katmak istediği kaydedilmişti.

Forma vaadi

Eflatun-Beyazlılar, Arda'yı kesinlikle satmayı düşünmese de birçok takım daha çok forma şansı vermeyi taahhüt ederek Arda'yı kiralık olarak transfer kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor.

Alonso liderliğinde namağlup şampiyonluk

Xabi Alonso liderliğindeki Bayer Leverkusen, geçtiğimiz sezon Bundesliga'da namağlup şampiyonluğa ulaşmayı başarmıştı. Alman ekibi Avrupa Ligi'nde ise finalde Atalanta'ya mağlup olmuştu.

Real Madrid ve EURO 2024 performansı

Geçen sezon sakatlığı sebebiyle ilk yarıda forma giyemeyen Arda Güler, sezonun sonuna doğru istediği süreyi buldu. Oynadığı 12 maçın 5'inde ilk 11 başladı ve bu maçlarda 6 gol atmayı başardı.

EURO 2024'te milli takımımız ile 5 maçın 4'üne ilk 11 başlayan Arda, 1 gol ve 2 asistlik performansıyla milli takımımızın çeyrek final yolculuğundaki yıldızlarından birisiydi.

Senin için hazırladığımız haberler