Arda Güler için görülmemiş transfer teklifi!

30.07.2024 - 14:30 | Son Güncellenme: 30.07.2024 - 14:38

İspanyol devi Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler için Newcastle United'ın tarihi bir teklif yapmaya hazırlandığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Arda Güler için görülmemiş transfer teklifi!

AJANSSPOR - HABER

Real Madrid formasıyla sezonun son haftalarında gösterdiği performansın yanı sıra A Milli Takım'la Euro 2024'te sergilediği futbolla değerini katlayan Arda Güler'le ilgili yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı.

İspanyol basınında yer alan habere göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, Arda Güler için Real Madrid'e tarihte daha önce hiçbir Türk futbolcu için ödenmeyen düzeyde bir teklifte bulunacak.

Defensa Central'da yer alan habere göre Newcastle United, 19 yaşındaki killi futbolcumuz Arda Güler'i kadrosuna katmak için her şeyi yapmaya hazır görünüyor.

60+20 milyon Euroluk teklif yapacaklar

Haberin detayında, İngiliz ekibinin bir aracı ile Arda Güler için Real Madrid'in kapısını çaldı. Newcastle United'ın milli yıldız için 60 milyon euro bonservis ve 20 milyon euroluk bonus maddeleri içeren teklifini Real Madrid'e iletebileceği aktarıldı. İngizlilerin Arda Güler için düşündüğü rakamın pazarlıktaki başlangıç teklifi olacağı vurgulandı.

"Arda Güler'e dokunulamaz ve o kulübün mirasıdır"

Haberde ayrıca "Arda Güler'e dokunulamaz ve o kulübün mirasıdır. Türk yıldız, yönetim kurulunun ve ona bu sezon daha büyük bir rol vermeye hazır olan Carlo Ancelotti'nin güvenini kazandı." ifadeleriyle Real Madrid'in Arda Güler'i hiçbir şekilde takımdan göndermeyeceği vurgulandı.

Arda Güler, Real'den ayrılmayı düşünmüyor

Arda Güler'in de hiçbir şekilde Real Madrid'den ayrılmak istemediği ve kulübün geleceğinde önemli bir yere sahip olmak istediği aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler