Eljif Elmas: "Arda Güler ile Napoli'de birlikte oynamak isterim"

İsa Kethüda
06.12.2022 - 09:54 | Son Güncellenme: 06.12.2022 - 10:05

Napoli forması giyen Fenerbahçeli eski futbolcu Eljif Elmas, Arda Güler hakkında konuştu. Elmas, "Arda Güler ile Napoli'de birlikte oynamak isterim" dedi.

Eljif Elmas: "Arda Güler ile Napoli'de birlikte oynamak isterim"

2019 yılında Fenerbahçe'den 16.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas, Antalya'daki kampta gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kuzey Makedonyalı oyuncu, sarı-lacivertli takımın yıldız oyuncusu Arda Güler hakkında da konuştu.

"Bu dönemde iyi bir Napoli performansı sergiledik"

Sezona çok iyi başladıklarını belirten Elmas, "Bu dönemde iyi bir Napoli performansı sergiledik. İyi bir Şampiyonlar Ligi dönemi geçirdik. Aynı şekilde Serie A'da muhteşem bir performans gösterdik. 13 maç kazandık ve 2 beraberlik aldık. Şu an müthiş geçiyor ama devam etmemiz lazım. Şampiyonlar Ligi'nde daha da ileriye gitmek istiyoruz. Büyük hedeflerimiz var" dedi.

"Otel müthiş ve sahalar çok iyi"

Antalya'da kamp çalışmalarının iyi gittiğini, oteli ve sahaları çok beğendiklerini söyleyen 23 yaşındaki futbolcu, "Önceden de Antalya'ya çok geliyordum. Ailemle, Makedon kulübümle ve Fenerbahçe ile geldim. Takım arkadaşlarım ilk kez geliyorlar. Otel müthiş ve sahalar çok iyi. Bütün oyuncular şaşkın durumda. Benim için normal ama takım arkadaşlarım Türkiye'yi bilmiyor. Antalya müthiş. Kamp çalışmalarımız sürüyor. İnşallah böyle devam eder" şeklinde konuştu.   

İlgini Çekebilir
Yıldız golcü Aslan'a "Evet" dedi! Teklif...
Habere Git

"Fiziksel duruma baktıkları için Türk oyuncuları seçiyorlar"

İtalya'da forma giyen Türk ve Süper Lig patentli oyuncuların transferleri hakkında da konuşan Elmas, "Süper Lig'de fizik gücü yüksek oyuncular var. Serie A'da da oynamak için fizik gücünün iyi olması lazım. Bu nedenle Türk oyuncuları tercih ediyorlar. Bu yüzden de daha çok defans oyuncuları transfer oluyor. Ben ve Hakan ağabey gibi teknik oyuncular da var. Fiziksel duruma baktıkları için Türk oyuncuları seçiyorlar ama teknik açıdan da iyi oyuncuları tercih ediyorlar" ifadelerini kullandı.   

"Arda'nın stilini Mesut Özil'e benzetiyorum"

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler ile sözlerine devam eden Elmas, "Arda'yı zaten izliyorum. Fenerbahçe'den arkadaşlarım var, hocalarımla konuşuyorum ve Arda'nın müthiş bir karakter olduğunu söylüyorlar. Stilini Mesut Özil'e benzetiyorum. 

"Arda ile Napoli'de de birlikte oynamak isterim"

Fiziksel olarak biraz daha güçlenmesi ona biraz daha yararlı olur. Sonra da onu inşallah Real Madrid ve Barcelona gibi kulüplerde görürüz. Napoli'de de birlikte oynamak isterim, neden olmasın" dedi.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz'dan flaş karar! Arda, Caner...
Habere Git

"Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde en iyisini yapmak istiyoruz"

Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde en iyisini hedeflediklerini açıklayan Eljif Elmas, "4 senedir bu kulüpteyim. Bir kupa sevinci yaşadım. Benim için çok önemliydi. Bu sezon iyi gidiyoruz. Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde en iyisini yapmak istiyoruz. Sonrasında taraftarlarımıza şampiyonluğu hediye edebiliriz diye düşünüyorum. Ayrıca milli takımda da birçok hedefim var. Avrupa Şampiyonası'nda oynadım. Ülkemle inşallah Dünya Kupası da oynarım. Bireysel olarak hedeflerimi de sonra konuşuruz" açıklamasında bulundu.

"İnşallah bu sezon Fenerbahçe şampiyon olur"

Fenerbahçe taraftarını çok sevdiğini ifade eden Elmas, "Beni sevdikleri ve takip ettikleri için sağ olsunlar. Ben de onları çok seviyorum. Önce takıma ve oyunculara destek olsunlar. Hocalarına güvensinler. İnşallah bu sezon Fenerbahçe şampiyon olur. Hem Fenerbahçe, hem de Napoli'nin şampiyonluğu müthiş olur" şeklinde konuştu. 

"Kariyerimi de Türkiye'de bitirmek istiyorum"

Öte yandan Türkiye'de yaşamak istediğini söyleyen Elmas, "Türkiye'de yaşamayı düşünüyorum. Kariyerimi de Türkiye'de bitirmek istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

İlgini Çekebilir
Alperen Şengün NBA tarihine geçti!
Habere Git

Eljif Elmas'ın bu sezonki performansı

İtalyan kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden başarılı oyuncu, bu sezon çıktığı 26 maçta 3 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler