Real Madrid'te Arda Güler, Mbappe-Vini ikilisini geçti

31.08.2024 - 15:15 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 15:30

Dünya devi Real Madrid'in formasını giyen 19 yaşındaki milli yıldız Arda Güler, ilk üç haftada Kylian Mbappe, Vinicus Jr, Rodrygo gibi yıldızları geride bıraktı. İşte detaylar...

Real Madrid'te Arda Güler, Mbappe-Vini ikilisini geçti

AJANSSPOR-HABER

Son UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid, La Liga'da sezona kötü başlasa da milli yıldızımız Arda Güler performansı ile beğeni topladı.

Real Madrid'ten üç haftada iki puan kaybı

Ligin açılış haftasında Mallorca deplasmanında 1-1 berabere kalan İspanyol devi, 3. haftada ise Las Palmas deplasmanında aynı skorla puan kaybetti. Real Madrid, üç hafta sonunda tek galibiyetini 2. haftada evinde konuk ettiği Real Valladolid karşısında 3-0 ile aldı.

Real Madrid'te Arda büyüledi

Son oynanan Las Palmas maçında 28 dakika süre alan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, takımına penaltı kazandırmayı başardı. Öte yandan Arda Güler'in çok net iki ara topunda, Mbappe ve Endrick pozisyonlardan yararlanamadı.

İlgini Çekebilir
Carlo Ancelotti'nin Arda Güler kararı İspanyol basınının gündeminde
Habere Git

Arda Güler ilk 11 başladığı maçta gole çok yaklaştı

Real Madrid'in ikinci haftada Real Valladolid'i mağlup ettiği maça ilk 11 başlayan ve 69 dakika sahada kalan milli yıldızın 3 isabetli şutu kaleci Hein'a takıldı.

Arda Güler, Mbappe ve Vini Jr'ı solladı

Arda Güler bu sezon La Liga'da yakaladığı 90 dakikada ortalama 1.86 gol beklentisi (xG) ile Kylian Mbappe, Vinicius Jr, Rodrygo gibi önemli hücumcuları geride bırakarak takımının zirvesinde yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler