Arda Güler ve İsak Vural'dan barış ve masum çocuklar için futbola çağrı

Feride Kara
18.04.2022 - 18:20 | Son Güncellenme: 18.04.2022 - 18:38

Genç oyuncular Arda Güler ve İsak Vural yarın saat 17.00'de Fenerbahçe ile Shakhtar Donetsk arasında oynanacak 'Barış İçin Futbol' maçına çağrı yaptı.

Arda Güler ve İsak Vural'dan barış ve masum çocuklar için futbola çağrı

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk kulübünün Ukrayna’da barış temasına dikkat çekmek ve katkı sağlamak amacıyla başlattığı ‘Shakhtar Donetsk Global Tour’ kapsamında, Ukrayna ekibiyle dostluk maçına çıkacak.

Maçın geliri savaş mağdurlarına gidecek

19 Nisan Salı günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak müsabaka saat 17.00’da başlayacak ve TV8’den naklen yayınlanacak. 'Barış İçin Futbol' temasıyla oynanacak karşılaşmanın geliri, savaş mağduru masum insanlar ve çocuklar için kullanılacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de İsak Vural tarihe geçmeye hazırlanıyor!
Habere Git

Arda Güler ve İsak Vural'dan çağrı

Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk ile oynanacak ve gelirinin savaş mağduru masum insanlar ile çocuklar için kullanılacağı dostluk maçı için takımın genç oyuncuları Arda Güler ve İsak Vural çağrı yaptı. Güler ve Vural yarın oynanacak "Barış için futbol" maçında taraftarlarından yanlarında olmalarını istedi. Bu arada Shakhtar Donetsk maçında 15 yaşındaki İsak Vural, ilk kez A takım kadrosunda yer alacak. 

Senin için hazırladığımız haberler