Arda Güler'den Alex ve Mesut Özil'li paylaşım: 10'ların izinde

Feride Kara
16.03.2022 - 20:02 | Son Güncellenme: 16.03.2022 - 20:12

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 10 numaralar Mesut Özil ve Alex de Souza'nın izinde olduğunu gösterdi

Arda Güler'den Alex ve Mesut Özil'li paylaşım: 10'ların izinde

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki genç oyuncusu Arda Güler Aytemiz Alanyaspor maçında oyuna girdikten sonra attığı gol ve yaptığı asistle gündeme oturdu. Gençlerbirliği altyapısında futbola başlayan Arda Güler, 2019'da Fenerbahçe'ye gelmiş sezon başında Vitor Pereira'nın dikkatini çekerek kadroya dahil olmuştu. Arda süre aldığı maçlarda kendisini göstermeyi başardı.

10'ların izinde

Arda Güler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Alanyaspor maçında attığı gol ile Brezilya'da bulunan Alex de Souza'yı sevindiriyor. Fenerbahçe'nin 10 numarası Mesut Özil ve Alex ile beraber bir fotoğraf paylaşan Arda 10'ların izinde diyerek sarı lacivertli takımda kalıcı olmak istediğini gösteriyor.

Arda Güler'in sözleşmesi uzatılacak

Son haftalarda gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ve otoritelerinin dikkati çeken 17 yaşındaki Arda Güler'in sözleşmesi 2023 Haziran ayı sonunda sona erse de genç yıldız adayının sözleşmesi en az 3 yıl daha uzatılacak. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural için yarın saat 17.30’da,  Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde imza töreni düzenleneceği açıklandı.

Senin için hazırladığımız haberler