Arda Güler'den Ancelotti'ye mesaj: "Oynayarak daha fazla gelişmek istiyorum"

10.09.2024 - 00:03 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 00:35

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında A Milli Futbol Takımı, konuk ettiği İzlanda'yı 3-1 mağlup etti. Maç sonrası Milli futbolcu Arda Güler açıklama yaptı.

Arda Güler'den Ancelotti'ye mesaj: "Oynayarak daha fazla gelişmek istiyorum"

AJANSSPOR - HABER

Uluslar Ligi’nde Türkiye, ikinci maçına İzlanda karşısında çıktı. Maçı 3-1 kazanan Milli Takım, 4 puana yükseldi. Kerem Aktürkoğlu bulduğu 3 golle maça damga vurdu.

Maç sonu milli yıldız Arda Güler değerlendirmelerde bulundu.

"Hatalarımızdan ders çıkarıp iyi oynadık"

Güler, "Soyunma odasında güzel atmosfer oldu. İzmir'in kurtuluşunda galibiyet izlettiğimiz için mutluyuz. Çok iyi oynadık. Galler'de iyi oyun oynamadık ama hatalarımızdan ders çıkarıp iyi oynadık. Tüm halkımıza armağan olsun." dedi.

"Ofansif olarak çok iyi oynadık"

"İzlanda'nın kornerlerine çalıştık" diyen Güler, "Organizasyon anlamında çok iyi işler yaptık. Kerem abi inanılmaz oynadı. İnşallah böyle oynamaya devam eder. Galibiyetin ana mimarı o. Ofansif olarak çok iyi oynadık. İzlanda'nın kornerlerine çalıştık. Nasıl topa sahip olduğumuzda biz iyiysek onlarda duran topta iyiydi." dedi.

"Real Madrid'de forma giymek için iki yönü oynamam lazım"

Performansına da değine Güler, "Model futbolda böyle olmam gerekiyor. Real Madrid'de forma giymek için iki yönü oynamam lazım. Kendimi geliştirmek istiyorum. Oynamadığımız zaman çok gelişmek zor oluyor. Oynayarak daha fazla gelişmek istiyorum." dedi.

"Halkımızı mutlu etmek istiyoruz"

Güler son olarak, "Bugün halkımızın gördüğü gibi çok iyi aile ortamı var. Barış abi de gördüğünüz gibi gitmedi. Hayallerimiz büyük ve bu hayaller için aile olarak daha fazla çalışmak istiyoruz. Halkımızı mutlu etmek istiyoruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler