Arda Güler'den Galatasaray-Fenerbahçe derbi paylaşımı

20.05.2024 - 09:27 | Son Güncellenme: 20.05.2024 - 09:46

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı deplasmanda mağlup ettiği karşılaşma sonrası eski sarı-lacivertli futbolcu Arda Güler bir paylaşım yaptı. Detaylar.

Arda Güler'den Galatasaray-Fenerbahçe derbi paylaşımı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup etti ve şampiyonluğu son haftaya taşıdı.

Arda Güler'den derbi paylaşımı

Karşılaşma sonrası Real Madrid'de forma giyen eski Fenerbahçeli futbolcu Arda Güler'den bir derbi paylaşımı geldi.

İşte Arda'nın paylaşımı

Milli futbolcu Arda Güler, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin paylaştığı maç sonu görseline sarı-lacivertli 2 adet kalp şeklinde yorum yaptı.

Villarreal'e 2 gol attı

Öte yandan Real Madrid'in dün Villarreal ile deplasmanda 4-4 berabere kaldığı karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Arda Güler, mücadeleyi 2 gol ile tamamladı.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Real Madrid ile tüm kulvarlarda 12 maça çıkan Arda Güler 6 gollük bir performans sergiledi.

"Aman Allah'ım nereden çıktı bu Türk"

Türk futbolcuyla ilgili İspanyol basınında yapılan yorumlarda, "Aman Allah'ım nereden çıktı bu Türk. Arda Güler tam bir skandal." şeklindeki ifade dikkati çekti.

La Liga'da ikinci kez tüm maç boyunda sahada kalan Arda ile ilgili yapılan tek eleştiri ise "Topu biraz daha erken ayağından çıkarmasını öğrenmesi gerekiyor. Topla çok oynuyor ancak takım arkadaşları hızlı paslar istiyor." oldu.

Ancelotti: "Arda, özel olduğunu gösterdi"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, deplasmanda 4-4 berabere kaldıkları Villarreal maçında iki gol atan Arda Güler'i övdü.

Ancelotti, basın toplantısındaki konuşmasında, "Arda, özel olduğunu gösterdi. Kaleye ne kadar yakın oynarsa o kadar iyi. Özel bir yeteneği var. Bu yeteneğini kaleye uzak olmaktan daha çok yakın olduğunda daha iyi gösterebiliyor." dedi.

Marca: "Arda Güler, inanılmaz işler yapıyor"

Diğer yandan Arda Güler ile ilgili Marca gazetesinin internet sitesinde yapılan şu yorum dikkati çekti:

"Real Madrid'e bu sezon en son katılan futbolculardan Arda Güler, inanılmaz işler yapıyor. Türk futbolcu, buraya gelmeden sadece 18 yaşındaydı ve sadece Fenerbahçe'deki oyunuyla Türkiye'de tanınıyordu. Onu izlemek, Türkiye'ye gitmek ve 30 milyon avro ödemek gerekiyordu. Bugün Madrid istese onu 80 milyon avroya satabilir ama eflatun beyazlılar onu kiralamak bile istemiyor. Güler'de bir dünya yıldızlığı var. Bu sezon 6 gol attı. Arda bir fenomen."

AS: "Sörloth ve Güler şov"

As gazetesi de Real Madrid'e attığı 4 golün ardından La Liga'da gol krallığı yarışında ilk sıraya çıkan Villarrealli futbolcu Alexander Sorloth ve Arda Güler'i öne çıkararak, "Sorloth ve Güler şov" diye yazdı.

Arda'nın Real Madrid'i "dinamitleyen isim" olduğunu kaydeden As, "Real Madrid, Arda ile hiç beklemediği bir uzman buldu. Arda hiçbir pozisyonu kaçırmayan, çekiciliği olan bir solak." yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler