Arda Güler'den dikkat çeken maç günü paylaşımı!

Özgür Koç
18.06.2024 - 14:04 | Son Güncellenme: 18.06.2024 - 14:17

EURO 2024'teki ilk maçında bu akşam Gürcistan ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nda yıldız oyuncu Arda Güler'den maç günü paylaşımı geldi. İşte detaylar...

Arda Güler'den dikkat çeken maç günü paylaşımı!

AJANSSPOR - HABER

A Milli Futbol Takımı. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda F Grubu'ndaki ilk maçında bu akşam Dortmund'da Gürcistan ile karşı karşıya gelecek.

Arda Güler'den paylaşım

Gürcistan maçında milli takımın en önemli kozları arasında yer alan Arda Güler, TSİ 19.00'da oynanacak olan karşılaşma öncesi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

19 yaşındaki yıldız futbolcunun paylaştığı, küçüklüğünden bu yana A Milli Takım'ın formasını giymeyi hayal ettiği andan başlayan ve milli forma altındaki kariyerinin önemli anlarını içeren animasyon video kısa sürede büyük beğeni topladı.

İşte Arda Güler'in o paylaşımı:

 

Milli formayı 7 kez giydi

A Milli Takımda çıktığı 7 maçta 1 gollük performans sergileyen Arda Güler, bu sezon Real Madrid formasıyla 12 maçta 440 dakikada süre alarak 6 gol kaydetti. 2024 Golden Boy aday listesinde de bulunan genç yıldız için Avrupa Şampiyonası'nda beklentiler üst düzeyde.

Senin için hazırladığımız haberler