Arda Güler'den İsmail Yüksek'in Trabzonspor maçı paylaşımına yanıt: "İşte budur"

Özgür Koç
18.03.2024 - 09:51 | Son Güncellenme: 18.03.2024 - 10:13

Sezon sonunda Fenerbahçe'den Real Madrid'e transferde olan Arda Güler, eski takım arkadaşı İsmail Yüksek'in Trabzonspor maçıyla ilgili paylaşımına yanıt verdi. İşte detaylar...

Arda Güler'den İsmail Yüksek'in Trabzonspor maçı paylaşımına yanıt: "İşte budur"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Geceye maçın bitiş düdüğünün ardından saha içinde yaşanan olaylar damga vurdu. 

Karşılaşmanın ardından sahaya giren Trabzonspor taraftarları ile Fenerbahçeli futbolcular arasında arbede ve kavga yaşandı. 

İsmail Yüksek'ten paylaşım

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İsmail Yüksek, olaylı maçın ardından sahaya atılan bir meşaleyi tuttuğu fotoğrafla birlikte 'Ne büyük gurur Fenerbahçeli olmak!' ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımda bulundu.

Arda Güler'den yanıt: "İşte budur"

Real Madrid forması giyen Arda Güler, eski takım arkadaşı İsmail Yüksek'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımına "İşte budur!" ifadeleriyle yanıt verdi. 

Onuralp Bitim'den alkış

İsmail Yüksek'in paylaşımına bir yorum da NBA'de Chicago Bulls forması giyen Onuralp Bitim'den geldi. Milli basketbolcu Yüksek'in paylaşımına alkış ve kalp emojisi ile karşılık verdi.

Senin için hazırladığımız haberler