Arda Güler'den sonra Kerem Aktürkoğlu sürprizi! Benfica'da ilk kez...

14.09.2024 - 21:06 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 21:21

Süper Lig devlerinden Galatasaray'dan, Portekiz devi Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, bu akşam yeni takımıyla ilk kez 11'de başlayacak. Detaylar.

Arda Güler'den sonra Kerem Aktürkoğlu sürprizi! Benfica'da ilk kez...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Ligi'nin dev takımlarından Galatasaray, yaz transfer döneminde takımda kaptanlık yapan Kerem Aktürkoğlu'nu Portekiz devi Benfica'ya 12 milyon Euro'luk bir bedelle sattı. Milli ara döneminde de İzlanda karşısında hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu'nu yeni kulübü ödüllendirdi.

Arda Güler'den sonra Kerem'de ilk 11'de

Benfica ile 5 yıllık sözleşmeye imza atan Milli futbolcu, Portekiz ekibinin bu akşam Santa Clara ile karşılaşacağı maça ilk 11'de başlayacak. 25 yaşındaki futbolcu, Benfica kariyerindeki ilk maça ilk 11'de çıkacak. Bu akşam 22:00'de oynanacak olan Real Sociedad-Real Madrid maçında da Milli futbolcu Arda Güler'de ilk 11'de yer alacak.

Benfica'da "17" numaralı formayı giyecek

Galatasaray'da ilk sezonunda 18 numaralı formayı terleten Kerem Aktürkoğlu, sonraki sezonda 7 numaralı formaya geçti ve Galatasaray'dan ayrılana kadar bu forma numarasını kullandı. 25 yaşındaki başarılı futbolcu, yeni takımı Benfica'da ise 17 numaralı formayı giyecek.

Galatasaray'da yeni "7" numara belli oldu

Kerem Aktürkoğlu'ndan boşalan 7 numaralı formayı Galatasaray'da yeni transfer Roland Sallai giyecek. Sarı kırmızılıların tarihindeki ilk Macaristanlı futbolcu olan Sallai, 6 milyon Euro bonservis bedeli ile Freiburg'dan Galatasaray'a katıldı. Cimbom, 27 yaşındaki kanat futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray kariyeri

Galatasaray'da 4 sezon forma giyen Kerem Aktürkoğlu, 179 maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda 46 kez gol sevinci yaşayan başarılı futbolcu, 42 kez arkadaşlarına asist yaptı. Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'da 2 kez lig, 1 kez Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler