Galatasaray Haberleri | Florya'da bir yıldız doğuyor! Özgür Baran Aksaka...

Orhan Gülek
01.04.2022 - 13:00 | Son Güncellenme: 01.04.2022 - 14:01

Fenerbahçe'de Arda Güler'in yeteneği ve performansı konuşulurken, diğer yandan da Galatasaray'da 19 yaşındaki 10 numara Özgür Baran Aksaka, dikkatleri üzerine çekti

Galatasaray Haberleri | Florya'da bir yıldız doğuyor! Özgür Baran Aksaka...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da yükselen gençlerin arasına bir isim daha katılıyor. Teknik Direktör Domenec Torrent'in üzerine titrediği  isim Özgür Baran Aksaka oldu.

Trabzonspor maçına Özgür Baran Aksaka damgasını vurdu

Fenerbahçe'de Arda Güler'in yeteneği ve performansı konuşulurken, diğer yandan da Galatasaray'da Arda Güler'e rakip çıktı. Yeni yeteneklerini keşfetmek isteyen Galatasaray da gözler gençlere çevrildi. Galatasaray’ın Trabzonspor’u 3-1 yendiği U-19 Ligi maçına Özgür Baran Aksaka damgasını vurdu.

Domenec Torrent, Özgür Baran'ı A Takım'da düşünüyor

İyi futbolunu golle süsleyen 19 yaşındaki 10 numara Florya'da da heyecan yarattı. Teknik Direktör Domenec Torrent'in ligin son bölümünde Özgür Baran'ı A Takım maçlarında kadroya almayı düşündüğü öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ı ve Kerem'i şoke eden rapor!
Habere Git

Galatasaray, Özgür Baran Aksaka ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı

Galatasaray, geçtiğimiz ay U19 Takımı'nda forma giyen orta saha oyuncusu Özgür Baran Aksaka'yı A Takım kadrosuna dahil etmişti. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde bulunan oyuncumuz Özgür Baran Aksaka ile 2024-2025 sezon sonuna dek profesyonel sözleşme imzalanmıştır." denildi. 19 yaşındaki futbolcu ile profesyonel sözleşme imzalanıp lisansı çıkartıldı. Ofansif ortasaha pozisyonunda oynayan genç futbolcu, 2 yıldır Galatasaray U19 Takımı'nda oynuyor.

Senin için hazırladığımız haberler