Arda Güler'e Süper Lig'den talip var
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki genç futbolcusu Arda Güler için Spor Toto Süper Lig takımlarından Giresunspor talip oldu. Başkan Hakan Karaahmet oyuncuyu istedi.

Son 5 Haber

Noah Saviola: "Salah ile aynı sahayı paylaşmak rüyamdı"

Sarıyer'den hücum hattına Thiam hamlesi

Jayden Oosterwolde'ye Roma'dan transfer teklifi!

Fatih Tekke ayrılacak oyuncuları açıkladı!

Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından sözleşmesi iptal edilen locasını geri almak için açtığı dava sonuçlandı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
17 yaşındaki genç oyuncu Arda Güler için A Spor ekranlarına konuk olan Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet'ten sürpriz bir Transfer teklifi geldi.
Arda Güler'i oynatmak isteriz
Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet: "Fenerbahçe düşünürse Arda Güler'i oynatmak isteriz. Arda çok değerli bir futbolcu Türkiye için ama oynaması lazım. Oynatmalıyız. Giresunspor'da bu sene kiralık oyuncular alacak. Kampa kadar mevcut kadroya 5-6 oyuncu katmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

3 gol 5 asist
Bu sezon Fenerbahçelilerin büyük bir merakla beklediği Arda Güler, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 16 resmi maçın 2'sinde ilk 11'de yer aldı. 17 yaşındaki genç oyuncu aldığı 373 dakika sürede 3 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.