Arda Güler'e sürpriz talip! İngiliz devi istiyor

21.06.2024 - 11:50 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 12:08

A Milli Takım formasıyla EURO 2024'e iddialı bir giriş yapan Arda Güler için İngiliz basını Premier Lig ekibinin devreye girdiğini açıkladı. Detaylar.

Arda Güler'e sürpriz talip! İngiliz devi istiyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngiliz basınından Team Talk, Türkiye'nin EURO 2024'teki ilk maçında Gürcistan ağlarına jeneriklik bir gol kaydeden Real Madrid'in yıldızı Arda Güler için İngiliz ekibinin devreye girdiğini belirtti.

Arda Güler'e Liverpool kancası

Haberde, Premier Lig devi Liverpool'un, Real Madrid'den kiralık olarak ayrılma ihtimali olduğu ileri sürülen Arda Güler için devreye gireceği belirtildi.

Kiralık forma giyebilir

Bununla birlikte Liverpool'un yeni teknik direktörü Arne Slot'un da Arda Güler'i takımda görmeyi çok istediği belirtildi. İngiliz ekibinin de bu sebeple genç yıldızın kiralık olarak ayrılma ihtimalinde devreye gireceği yazıldı.

Sociedad da devrede

Öte yandan İspanyol basınında çıkan haberlere göre; La Liga ekiplerinden Real Sociedad'ın da Arda'ya 1 yıl boyunca kiralık olarak formasını giydirmek istediği kaydedildi.

7 gol kaydetti

Arda Güler, geçtiğimiz sezon Real Madrid formasıyla 13 maçta forma giydi. Bu maçlarda 519 dakika sahada kalan genç yıldız, 7 kez ağları havalandırmayı başardı.

Madrid ekibiyle 2029 yılına dek sözleşmesi bulunan Arda'nın, Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 30 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler