La Liga Haberleri | Arda Güler'in büyük talihsizliği! Yine...

Orhan Gülek
10.11.2023 - 14:16 | Son Güncellenme: 10.11.2023 - 14:55

Arda Güler, Real Madrid'in bugünkü antrenmanına katılmadı. Milli oyuncunun cumartesi günü oynanacak Valencia maçında forma giymesi beklenmiyor.

La Liga Haberleri | Arda Güler'in büyük talihsizliği! Yine...

AJANSSPOR - HABER

Real Madrid'de Arda Güler şoku yaşanıyor. Eflatun-beyazlıların Rayo Vallecano ve Braga ile oynadığı iki maçta da kadroda yer alan fakat Carlo Ancelotti tarafından süre verilmeyen Arda Güler, Real Madrid'in bugün gerçekleştirdiği antrenmanda yer almadı.

Arda için bir kez daha sakatlık sorunu

Yeni takımında forma giyebilmek için son iki haftadır teknik direktör Carlo Ancelotti'den şans vermesini bekleyen Arda, bir kez daha sakatlık sorunu yaşadı.

Antrenmana da katılmadı

Son 3 gündür takımdan ayrı çalışan Türk futbolcu, cumartesi günü oynanacak Valencia maçının hazırlıkları için Real Madrid Şehri adlı tesislerde yapılan antrenmana da katılmadı.

Arda'nın takımdan ayrı olarak spor salonunda çalıştığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
İspanyol basınından Ancelotti'ye Arda Güler eleştirisi!
Habere Git

Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması gelmişti

İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, bu hafta yaptığı açıklamalarda, Arda'nın durumuna özel program uyguladıklarını, Türk futbolcuyu riske atmayarak, fiziksel olarak yüzde 100 kapasiteye geldiğinde kendisine süre vereceğini söylemişti.

Arda Güler, Valencia maçında da yok!

La Liga'nın 13. haftasında Real Madrid cumartesi akşam sahasında Valencia ile karşılaşırken, Arda Güler kadroda yer almayacak.

Ancelotti: "Mümkün olan en iyi şekilde dönecek"

Öte yandan Arda Güler'in Braga maçından önce küçük bir sakatlık geçirdiğini söyleyen Carlo Ancelotti, "Maalesef bu maçtan önce oldu. Bu onu rahatsız etmeye devam ediyor, ciddi bir şey değil. Oynamak istediği için depresyonda olduğu belli. Sakatlık ama bir nüksetme değil. Mümkün olan en iyi şekilde dönecek" dedi. 

"Real Madrid'de harika bir geleceği olacak"

Arda Güler'in ilk sakatlığını geçen yıl yaşadığı ve menisküs yırdığı olduğunu dile getiren İtalyan taktisyen, "Ameliyat oldu ve çoğu zaman olduğu gibi diğer bacakla birlikte duruşunuz da değişiyor. İyileşme sırasında kas sorunları da olabiliyor. Arda Güler çok iyi ve yetenekli bir oyuncu. Onun hayal kırıklığına uğramasını anlayabiliyorum ama bu sadece bir kas problemi. 21 yaşındayken iki yıl boyunca ben de aynısını yaşadım. Arda Güler'in geleceğinden şüphemiz yok. Sadece bir sakatlık. Real Madrid'de harika bir geleceği olacak, hiç şüpheniz olmasın." söyleriyle milli oyuncunun durumuyla ilgili pozitif konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler