Arda Güler'in dedesinden sert açıklama: "Galatasaray, Fenerbahçe yalan"

10.09.2024 - 00:50 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 00:52

Son dakika spor haberleri... Arda Güler'in dedesi Mehmet Ali Güler, 3-1'lik İzlanda maçı sonrası genç oyuncunun geleceğiyle ilgili flaş bir açıklamada bulundu.

Arda Güler'in dedesinden sert açıklama: "Galatasaray, Fenerbahçe yalan"

AJANSSPOR - HABER

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında İzmir'de İzlanda ile karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan mücadeleyi 3-1 Türkiye kazandı.

Maç sonu Arda Güler'in dedesi Mehmet Ali Güler, genç oyuncunun geleceğiyle ilgili flaş bir açıklama yaptı.

"Mengen'den Arda için buraya geldim"

Ali Güler Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada, "Torunum için milli maça geldim. Allah bize nasip etti ve 3-1 gibi bir skorla galip geldik. Sabah 9'dan beri ayaktayım Mengen'den Arda için buraya geldim. Bütün Türk halkına selam olsun. Dualar Arda Güler için. İnşallah daha iyi yerlere gelecek. Arda 3-4 yaşından beri top peşinde." dedi.

"Kimse Galatasaray'a Fenerbahçe'ye gelecek demesin"

"Türkiye'ye gelecek mi? Galatasaray söylentileri doğru mu?" sorusuna Ali Güler, "Hiç öyle bir şey yok. Onların hepsi asılsız. Arda Güler bu sene Real Madrid'de çok fazla süre alacak. Arda'nın önü açılıyor Real Madrid'de. Fizik olarak noksanları var bence. Bu sene daha iyi olacak. Kimse Galatasaray'a Fenerbahçe'ye gelecek demesin. Türkiye'ye gelmez artık." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler