Arda Güler'in penaltıyı atmasını Ancelotti'nin oğlu engellemiş!

Özgür Koç
14.02.2024 - 14:10 | Son Güncellenme: 14.02.2024 - 14:21

La Liga'da Real Madrid'in Girona'yı 4-0 yendiği maçta Arda Güler'in yaptırdığı penaltıda atışını milli futbolcunun değil Joselu'nun kullanmasıyla ilgili başlayan polemikte yeni bir iddia ortaya atıldı.

Arda Güler'in penaltıyı atmasını Ancelotti'nin oğlu engellemiş!

AJANSSPOR - HABER

La Liga'da şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta Real Madrid sahasında lig ikincisi Girona'yı 4-0 mağlup ederken, oyuna sonradan gireı Arda Güler'in kazandırdığı penaltı sonrasındaki polemikler devam ediyor. 

Real Madrid 4-0 kazandı

Satiago Bernabeu'da oynanan karşılaşma, ev sahibi ekibin 4-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Real Madrid'e galibiyet getiren golleri 6. dakikada Vinicius Junior, 35 ve 54. dakikalarda Bellingham, 61. dakikada Rodrygo kaydetmişti.

Arda 77'de oyuna girdi penaltı yaptırdı

Real Madrid'de milli futbolcumuz Arda Güler, 77. dakikada Vinicius Junior'un yerine oyuna dahil olmuştu. Mücadelenin 89. dakikasında harika çalımlarla Girona ceza sahasına kadar giren Arda Güler, Yan Couto'nun müdahalesiyle yerde kalmış ve hakem de penaltı noktasını göstermişti.

Tchoameni, penaltıyı Arda kullansın diye metrelerce koştu

Aurelien Tchouameni, Arda Güler'in yaptırdığı penaltıdan sonra atışı kullanmak için topu eline alan Joselu'nun yanına metrelerce koşarak gelip "Arda, Arda, Arda... Penaltıyı Arda atmalı" diyerek milli futbolcumuzun penaltıyı kullanması için uzun süre ısrar etti.

 

 

Joselu penaltıyı kaçırdı, Arda moral verdi

Takımın arkadaşının 'Arda kullansın' uyarısını dikkate almayan Joselu, penaltı atışından faydalanamamıştı. Arda Güler, kaçırdığı penaltı vuruşundan sonra büyük üzüntü yaşayan Joselu'ya sarılarak moral vermeye çalışmıştı.

Ancelotti "Arda atsın dedi" oğlu Davide engel oldu

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan habere göre; O anda Carlo Ancelotti devreye girdi ve Carvajal'e Arda'nın penaltıyı kullanması gerektiğini söyledi.

Bu haber Joselu'ya gönderileceği sırada ise bu kez İtalyan hocanın teknik heyetinde yer alan oğlu Davide Ancelotti yedek kulübesinden çıkarak duruma müdahale etti.

Davide saha içinde gereksiz tartışmaya yol açılmaması adına Carvajal'e penaltıyı Joselu'nun atmasına izin vermesini söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler